bet kaip nerealu! tokia daugybe skirtingose vietose, skirtingais budais teatru uzsiimanchiu zmoniu! o ash jau buvau bepradedanti galvoti, kad teatras lietuvoj greit numirs… achiu dievui, kad musu nuostabus jaunimas to neleis
Na buvau perėjus atranką jaunimo teatre,tai ten visko būdavo - ir scenos judesio,ir etiudų,ir vokalo,ir teorijos.Bet taip jau atsitiko,kad išėjau.
Po šiokios tokios pertraukėlės galvoju,kad reiks ieškoti galimybės reikštis kur kitur
Na kad nebekurt naujos temos, tai cia pasidomesiu, gal kas is cia rasanciu-skaitanciu zino, kaip pateti i teatro trupe? t.y. ar yra rngiamos specialios atrankos spektakliams, ar tiesiog sezonams, ar be jokiu atranku, o tiesiog kreiptis i reikiamus asmenis?
Jei kam teko susidurt su tuo ir galit pakonsultuot (painformuot) siuo klausimu - labai laukiu privaciu zinuciu.
Dekui.
[quote] pradinej 4 metus lankiau dramos bureli.galeciau pasakyti ,kad kaip pradinukams,gan rimtas burelis.
siuo metu nieko,bet jai butu galimybe ir laiko ,manau neatsisakyciau .
bet juk tai tik premjera! ash suprantu, kad nelinksma betkokiu atveju prastai suvaidint, bet juk dar bus progu ta spektakli pateikti geriausiai, kaip tik galit. man atrodo, kad tokios nesekmes tikrai nera blogas dalykas, jei tik moki tuo pasinaudot. ishanalizuok savo personaza dar karta, apmastyk, kodel nepasiseke visko gerai suvaidint ir kita karta viskas bus gerai