Aktorėliai!

Aktorėliai!

bet kaip nerealu! Valio tokia daugybe skirtingose vietose, skirtingais budais teatru uzsiimanchiu zmoniu! Valio o ash jau buvau bepradedanti galvoti, kad teatras lietuvoj greit numirs… Žliumbia achiu dievui, kad musu nuostabus jaunimas to neleis Gerai

[quote]o cia pavadiNimas pasikeite, ar kaiP ?;D

na lyg ir ne Juokiasi

na, kiek as suprantu, tai cia yra sukurtos dvi panasios temos… gal del to ir kilo toks klausimas Cha cha

Du metus lankiau dramos būrelį mokykloje Šypsena

Na buvau perėjus atranką jaunimo teatre,tai ten visko būdavo - ir scenos judesio,ir etiudų,ir vokalo,ir teorijos.Bet taip jau atsitiko,kad išėjau.
Po šiokios tokios pertraukėlės galvoju,kad reiks ieškoti galimybės reikštis kur kitur Laimingas

kai buvo ikvepimas, sukuriau 3 panashias Juokiasi todel visai visai nekeista, del tokiu kylanchiu klausimu Juokiasi tik juokinga Juokiasi

perejus atranka? kokia atranka? ta prasme, kaip aktore? ar ten kazkoks burelis yra?

Tai čia gal akademijoj (MTA) .Nekaltas Juk ten atranka būna. Ir tokių dalykų ten mokėmės. Tikrai gi ne valstybiniam teatre. =]

Tai aš kaip supratau kalba čia eina apie Kauną. Juokiasi

Apskritai vaidinu , bet jokiam būrely ar studijoj.Vaidinu keikvieną dieną Cha cha

mes visi vaidinam gyvenima. bet gi nesigilinkim Cha cha

Na kad nebekurt naujos temos, tai cia pasidomesiu, gal kas is cia rasanciu-skaitanciu zino, kaip pateti i teatro trupe? t.y. ar yra rngiamos specialios atrankos spektakliams, ar tiesiog sezonams, ar be jokiu atranku, o tiesiog kreiptis i reikiamus asmenis?
Jei kam teko susidurt su tuo ir galit pakonsultuot (painformuot) siuo klausimu - labai laukiu privaciu zinuciu.
Dekui.

[quote] pradinej 4 metus lankiau dramos bureli.galeciau pasakyti ,kad kaip pradinukams,gan rimtas burelis. siuo metu nieko,bet jai butu galimybe ir laiko ,manau neatsisakyciau Drovus.

Keik žinau, Kauno pantomimos ir plastikos teatras vasario 2 d. 19 val. daro naujų žmogelių į jaunimo grupę atranką.

bet juk tai tik premjera! ash suprantu, kad nelinksma betkokiu atveju prastai suvaidint, bet juk dar bus progu ta spektakli pateikti geriausiai, kaip tik galit. man atrodo, kad tokios nesekmes tikrai nera blogas dalykas, jei tik moki tuo pasinaudot. ishanalizuok savo personaza dar karta, apmastyk, kodel nepasiseke visko gerai suvaidint ir kita karta viskas bus gerai Šypsena

Juokiasi Mistika gavosi su shituo tavo pasisakymu, visi dabar spelioja “apie ka chia eina kalba” Cha cha