Aksesuaras :D

Aksesuaras :smiley:

Sian trumpa sesija apturejom su nab’u. gerai susilose, tik Steam neprotai sumaste, kad puiki ideja yra siusti TF2 update tuo metu kai zaidziame online rezimu Cha chaAnyway, strelininkas pasidarbavo Cha cha

Ko žiūri, gydyk jį greičiau! Cha cha O tai bus problemų su prostata Cha cha

tai pas ji ir taip 100% jau buvo as ji ten atsistojes nubiskai gydziau iki uber 100% Cha cha poto spustelejau uber, tai gavau atsakyma, kad snaiperiams jis nera toks reikalingas. Va kai jis heavy pasieme ir reikejo diplomata paimt is priesu, ir jie ten pora turetu uzstates buvo ieit neimanoma, vo tada uber labai padejo Cha chasiaip gerai butu koki vakara visiems susesti palosht. teamspeak pasijungt, kad kiti nemaisytu. visai smagiai koordinuotai pataskyt visus Cha chames ten su ta mediko/heavy tandemu pirma antra vietas laikem tuose raunduose Cha cha

As uz Mirkt Kazkada losdavau ir mini turnyrus TF2. Turbut vienintelis zaidimas kur reik fantastisko susizaidimo. Medikas VISADA turi heavy arba rocketa pasiimt healint. Visi kiti netinkami visiskai nebent kaip sakai su diplomatu. O diplomata turetu paimt scoutas.youtube.com/watch?v=H267VxHY_80Cia extremer`io frag movie. Jis lietuvis daugiausiai pasiekes TF2 scenoje. Uz geriausia klana pasaulyje losias ir buvo laikomas geriausiu demoman pasauly. Kaip dabar nezinau, ar isvis jis tebelosia. Bet Fragmovie man tai jo nerealus.

Heavy su mediku yra OP… per pirma h mano TF2 zaidimo parsisiuntus padariau 14 killu nemires su mediku uz nugaros . Siaip fun geimas , ne vien tik saudyt bet ir pagalvoti siek tiek reikia Šypsena

echo, tai prisistatyk tada Steam temoje, jei dar nesi prisistates ten Mirkt savaitgali manau gal iseis visus suburt, jei nedauguma Mirkt

Beje, paziejau as to extremer’io video, blin man nelimpa tokie sokinejimo chempionatai :confused: ten jau gaunasi nebezaidimas, o sokinejimas ir beperstojis saudymas su mintim, kad kazkuris pataikys bent viena syki.

Na tai jo, medikas vienas lengviausiu charu, uz tai visiem beginneriam nesunkiai prilimpa Šypsena Bet, gaila, isties geru mediku labai nedaug buna…

Nezinau as tubut jau persenas spaminimo ir straifinimo geimam, dabar losiu bisky ramesnius geimus, kur nereik skraidyt Mirkt

ir aš prisidėčiau, jeigu susirinksit pažaist

koki jusu nikai ?

cubix, klube Steam tema kabo, ten rasi visus nickus Mirkt