Akiu operacija lazeriu
man asmeniskai po operacijos liko minus 2. daryta buvo lasik centre. siaip jeigu tureciau galimybe sugrazinti laika, ko gero operacijos nedaryciau.
Siurbliuk, o kiek pries operacija turejai minusu?
Pazistu zmogu, kuris pries operacija turejo -10, o po operacijos -2.5. Jis rezultatais labai dziaugiasi Akinukus nesioja, taciau daug plonesniais stiklais ir dabar gali pasirinkti jam patinkancius remelius.
pries operacija buvo 5,5. gerai kad pavyksta tuos 2 iskoreguoti su akiniais nes girdejau daznai po operacijos akiniu negalima pritaikyti.
Vakar uzsirasiau konsultacijai Dublino Optilase klinikoje. Mano akys gana prastos- 6.75 o kita -6.25. Ziuresim ka pasakys, ar galima daryti operacija, nes akys lyg ir pastoviai silpneja. Taciau nusprendziau, kad reikia nueiti i konsultacija ir suzinoti galima ar negalima man tureti geresni regejima
Nueik, tikrai nieko neprarasi. Tikiuosi, kad po kurio laiko ir Tave pasveikinsime istojusia i gerai matanciuju kluba
Pagal ideja turetu nemokamai pakartotinai daryti operacija po kiek laiko ir taisyti tuos minus 2.
taip. siule. bet antra karta tikrai negulsiu.
Tada nera ko skustis kad minus 2 liko. Jei negulsi reishkias tau minus 2 tinka. Jei bijai, tai tada chia jau kitas klausimas.
galiu skustis. pavykti turi is pirmo karto. antra karta nenoriu savo akies drozti nes manau kad nesveika. baime cia ne prie ko.
kas tau sake kad turi pavykti ish pirmo karto ? kur tai parashyta ?
nors mano regejimas pries op nebuvo ne -3 (blin, jau nepamenu koks buvo ) bet is karto pasake, kad jie 100 proc negarantuoja vieneto, ir kad gali atsitikti taip, o taip atsitinka su dideli minusa turinciais zmonemis, kad operacija bus reikalinga ir antra. nu, man aisku neprireike, o ir matau virs 1
Ko gero geriau, jei po op lieka nedidelis minusas, negu kad atsiranda pliusas
Tikrai nebutinai turi pavykti is pirmo karto (gydytojai to ir neslepia), ypac jeigu minusas didelis. Yra ne vienas atvejis, kai reikejo pakartotines operacijos. Mano draugei taip nutiko, taciau dabar mato puikiai.
Tiesa, kadangi senokai berasiau, tai pasigirsiu rezultatais Po triju men. nuo operacijos su abiem akim maciau 12 eilute. Kiek su kiekviena atskirai nepamenu, bet maciau tikrai gerai, nors kazkaip po operacijos vis toks savistabos instinktas buvo isijunges, vis tikrinau markstydama akis ar vienodai matau ir vis atrodydavo, kad blogai, nevienodai, ne taip, kaip turetu buti. Bet patikrinimas pas gydytoja nuramino Dabar laukiu vasario, kuomet bus praeje 6men. ir matysiu galutini rezultata
Man tai jau velu operuotis
[quote] Kodel taip rasai, kad velu operuotis
Nes man akis operavo, kai buwo 3m. Paskui vel reikejo operuoti 11m,bet… del tam tikru priezasciu neoperavo,db jau velu.Tiesiog akiu problema tokia.
Parasysiu ir as kelis sakinius i ta tema. Kazkaip cia pries sventes buvau uzsideges del operacijos. Pas mane +3.5. Taigi, kadangi esu vilnietis prisiskaiciau visokiu diskusiju ir uzsiregistravau i lasik centra. Zemiau trumpa ataskaita to kas vyko po to:
ta diena kai reikejo vaziuoti strigau kamstyje likus 15 min iki konsultacijos. Paskambinau ir ispejau, kad galiu veluoti iki 10min. Labai mandagiai atsake, kad nieko baisaus, likters. OK. Nuvaziavau, paprase nusirengti, uzvede kortele ir pasiule prisesti luktereti. Tai "lukterejimas" truko apie 1.20 val. Tada pakviete i vidu.
Atsisedus i kede daktaras (jaunesnis) paziurejo ir paklause "Na, tai koks minusas cia?" Vos neissiverciau is kedes. Juk pas mane akiniai kaip sampano butelio dugnas, as vasara zygiuose su jais lauza nuo saules galiu uzdegti. O cia klausia koks pas mane minusas…
Po apziuros pasake, kad mano akys operacijai tinkamos. Kai pradejau uzdavineti klausimus jauciau, kad atsakinedamas daktaras siek tiek erzinasi nuo mano klausimu.
Kai dave suprasti, kad viskas baigta, paklausiau, o ar mano zvairumas itakos neturi operacijos rezultatams. Ir tik tuomet jis pradejo tikrinti mano zvairuma. Cia buvo konkretus numeris - nepastebejo, kol nepasakiau zvairumo.
Po tokio vizito kazkaip pradingo noras darytis operacijas…
Tai kad tu pas gydytoja ejai kaip pas bureja. Ir tikejaisi, kad pastebes visas akiu ligas. Gydytojas pamatavo ragenos stori, akispudi, patikrino regejima ir nustate, kad operuoti galima, tai yra sitie parametrai leidzia sekmingai atlikti operacija. Pacientas, zinantis, kad pas ji yra keletas problemu su akimis, paprastai is karto atsiveza gydancio gydytojo israsa. As atsiveziau visa korteles is Kauno akiu kliniku kopija (vaikysteje esu turejusi rimta akies trauma, akis buvo operuota pries daug metu).
O del ilgo laukimo - visko pasitaiko, gal kas nors atvyko su skubiomis bedomis. Man irgi viena karta teko laukti pora valandu, nes atvyko moteris antra diena po operacijos i akis plauku lako prisipurskusi. Nenuostabu, kad po tokiu "bajeriu" gydytojas buna nekokios nuotaikos.