aistruoliai

aistruoliai

konfliktas buvo Taip

15min.lt/gallery/show/-15276

vaikai nesigaudo aplinkoje, reikia juos kartais paprotinti Taip

kas buvo?

Visada atsiranda teliuku, kurie nesusivokia nei kur yra, nei ka daro gyvenime. Pamenu pries metus zymense keliom eilem zemiau sedejo du fruktai. Metu ~16, gatavi kai tapkes. Gal dar ko ir uzvalge. Siuntinejo visus aplink, nesvarbu nei amzius, nei lytis, nei saliko spalva. Tai jau po pirmo kelinio gavo zuvu, kad apsiramintu.

Juokiasi kavenskai Gerai

^ - juokas be priežasties kvailumo įrodymas Taip

o nenori amf įdėt foto, kaip eilinį kartą, tavo mylimos komandos fanai pavogė veliavą? šįkart iš Šiaulių

noriu, bet neturiu tokios

Tom4s, o kas sako be priezasties? beto juoktis sveika Šypsena o siuo atveju juokas ima is tu, kurie visad kabinejas prie kitu komandu sirgaliu, o patis kaip paskutiniai snargliai net saviskiams snukius apdauzo per eilines varzybas…

Muzonas, juoktis gerai Gerai Tik kai tam yra priežastis, o čia nematau iš ko juoktis Ne Čia liūdėti reikia, kad vaikus skriaudžia vyresni Blogai Mirkt Juokiasi

muzonai, amf, man tai juokas ima, kai nieko nežinodami du interneto kariai, čia bando kažką aiškinti

Ką ir kur aš aiškinu, tuo labiau kariauju Mirkt? ar ne taip tave supratau?

na tai papasakok, kas ten ivyko. nes kolkas tik matau, kaip vieni zaliais salikais vyrukai duoda zuvu kitiems su zaliais salikais Labas kuo ten nepasidalinot?

seniai sakiau, kad boysam reik sprigtu duot. Bet va ziuriu mano stomatologas kuris is manes jau 2 dantis ateme dabar jaunimui retina Cha cha

Juokingiausi man visada bus tie su Burberrio kepuraitėmis. Neįkertamos mados. Girtas Cha cha

Susimuse del veliavos? Nekaltas

Kokie griežti jaunuolių snukučiai Šypsena