aistruoliai
konfliktas buvo
vaikai nesigaudo aplinkoje, reikia juos kartais paprotinti
kas buvo?
Visada atsiranda teliuku, kurie nesusivokia nei kur yra, nei ka daro gyvenime. Pamenu pries metus zymense keliom eilem zemiau sedejo du fruktai. Metu ~16, gatavi kai tapkes. Gal dar ko ir uzvalge. Siuntinejo visus aplink, nesvarbu nei amzius, nei lytis, nei saliko spalva. Tai jau po pirmo kelinio gavo zuvu, kad apsiramintu.
kavenskai
^ - juokas be priežasties kvailumo įrodymas
o nenori amf įdėt foto, kaip eilinį kartą, tavo mylimos komandos fanai pavogė veliavą? šįkart iš Šiaulių
noriu, bet neturiu tokios
Tom4s, o kas sako be priezasties? beto juoktis sveika o siuo atveju juokas ima is tu, kurie visad kabinejas prie kitu komandu sirgaliu, o patis kaip paskutiniai snargliai net saviskiams snukius apdauzo per eilines varzybas…
Muzonas, juoktis gerai Tik kai tam yra priežastis, o čia nematau iš ko juoktis Čia liūdėti reikia, kad vaikus skriaudžia vyresni
muzonai, amf, man tai juokas ima, kai nieko nežinodami du interneto kariai, čia bando kažką aiškinti
Ką ir kur aš aiškinu, tuo labiau kariauju ? ar ne taip tave supratau?
na tai papasakok, kas ten ivyko. nes kolkas tik matau, kaip vieni zaliais salikais vyrukai duoda zuvu kitiems su zaliais salikais kuo ten nepasidalinot?
seniai sakiau, kad boysam reik sprigtu duot. Bet va ziuriu mano stomatologas kuris is manes jau 2 dantis ateme dabar jaunimui retina
Juokingiausi man visada bus tie su Burberrio kepuraitėmis. Neįkertamos mados.
Susimuse del veliavos?
Kokie griežti jaunuolių snukučiai