Na tebunie, prisijungiau prie tbs gerbeju Tik va *****okai, kad kortele tik po 3menesiiu galesiu issiimt. Sake kad pirma ziures i atlyginima, likuti ir spres - duot ar ne. Keista, lt debetines susnim nemokamai meto, o cia spaaaaudzia baisiausiai. Nu nei suds nei vedars
Man tai tinka betkoks laikas,nors sestadieni ir biski darbo turiu,bet nuvaziuosiu nuo 6 ryto kelioms valandoms,o paskui laisvas tai kada reikes tada ir atsirasiu Dubline,cia enproblema… O del vakarines nzn Bus amtyt
Tomai,kad ir kaip Tave gerbiu,bet greiciausiai neikalbesiu Taves ,kad be Audi irgi yra ne ka blogesniu masinu Anyway kiekvienam savo Cia kaip sakoma del skonio ir realiginiu isitikinimu nesigincijama…
zmona isbraukt, bet pats dalywausi?
labai daug sauktuku ir klaustuku, kaip toki welywa meta, tai labaj triuksmauji
Rally, jei nori papildomu uzrasu, tai reikia aplink bites logo su kompu mketuoti.didziausias logo, kuri spausina, yra A2 formato berods.
Angeliuk, jei jau sitaip entuziastingaj padet nori, tej paklausk zmonos, gal ji zino kur butu galima isigyt dideli gabala zalios medzigos, twirtesnes tokios, nes wisgi weliawa.ir but patogu labaj, jei ta parduotuwe galetu wietoj graziai apsiuti krashtus
pala[ala!!! o tai mazu as galiu padet kokia cia veliava? ir kas cia do uzrasai??? manau tautieiciu yra daugiau Dabline gyvenanciu ir sukartais vaziuojanciuom
tai ko ten reik??? ir kur ieskot???
na cia asmeninis reikalas as manau kaina gera jai ato gera!!! as tos auto nemaciau, bet imk mano A4 1998m,1,9TDI va bet ne automatas!!! uz 4500, bet ji angliska!!! o as pasimsiu ta A6 mano audes vaziuokle bran new, dirzai sukeistiir guoliai new!!! ir tt.t.t.t.t.t.tt…t.t.t visatai atlikta pries menesi!!! ir rida tik 130 000 vidus kaip new!!! patikek
Px apsiemsim ir be veliavos siam meetui… Bliamba ant jos dar reiketu prirasyti “Emigrantu svajoniu komanda” arba Lietuviai Airijoje Bite+ team ar kazka tokio
Blia sunki savaitele buvo o ryt tikriausiai su reikalais reiks biski vaziuoti tai nezianu akip su poilsiu bus…bet bent jau kita savaiotgali atsisakiau dirbti,pasiilsim visi grupiskai
nu vot cia ir dabar
rally, susizinojau wiska del weliwos.bet, ta istaiga, kuri uzsima piesiniu spausdinimu ant mediagos, dirba kasdien iki 19wal, o medziagos parduotuwe iki 18wal, tai as po darbo tikraj nespeju tei nebent sawaitgali, bet meetas jau kita sawaitgali, tai weliawos siame meete nebus