Visiskai neprotingas zingsnis Airijoje vazineti su Lt registracijos Daugybe pazistamu jau persedo i Airiskos registracijos del ramesnio gyvenimo…Nors kaip sako laimes dalykas…Kiti vazineja ilgai ir laimingai,svarbu viska su protu daryti
Tai atsiusk tu man ta tel. nr. o tada as tau atrasysiu nes man reik kolkas tel nr. ir tada tu i ji kazka gausi!
Rally pasalinis poveikis tai barzda kaip pas arabus
as ir linkes i siuolaikine medicina,beje angeliuk kodel del tos korteles neparasai man? laukiu informacijos ka ten kur nusiusti is numerio. I pm mestelk info.
Puikiai. labai geras oras buvo, nors ir saltoka. Aireja galetu siandien viena kita foto numest
O dienos siurprizas buvo tai, jog vidury kalnu kazkur uz brejaus sutikau savo buvusi fotografijos mokytoja Vis delto musu visur pilna
Zvairuotom akim prasimerkus pazvelgiau perlanga…SAULE! Ishshokau ish lowos ir dabar turiu prikelt visus likusius - vaziuosim i Bray, nes oras pasaka
Sorry, meetintis siandien mes negalim
o gal susimatom snd (na jau paryciai juk ) arba ryt?
toki “greituka” suorganizuojam su tais, kurie megsta viska exprontu daryt na man penktad, sestad ir sekmad OFF, tai baigiu nuprotet, nes visi uzsieme si savaitgali
gerbiamieji,as nuo ktio penktaidneio iki Kovo2 busiu ne Airijoje.Poto grizes busiu tikrai labai uzimtas visa savaite iki Kovo 10 be menkiausios galimybes istrukti kazkur…Taip kad tokios yra mano galimybes artimiausioms 4 savaitems…
Na, dabar jau be proof of address niekur neatsidarysi saskaitos, tai tau, kaip sakant, nuskilo o gi ir ta proof nera problemu pasidaryt bank of ireland irgi ne pyragaitis, nereikalingus mokescius nuimineja, o ulsteris gi duoda 100 euru, jei pas juos atsidarai saskaita, bet tai tik tiek
Atejau i darba KIAURAI slapia, kelnes slapios iki minkstosios, nors paltas iki kelenu wtf?
Nusimato labai produktyvi darbo diena…