AION

AION

Tokiais ir panasiais momentais truputi uzgniauzia kavapa. Pasibaigs laikas, nusklesi i kokia netinkama vieta ir Angelas

Kažkada WoW žaidžiau, tai irgi buvo tokie pojūčiau. Bet dabar man mano gyvenimas dažnai užgniaužia kvapą, ir nereikia jokių mmorpg Angelas

Oho kaip baisu nukrisi ir numirsi dooh cia tik zaidimas Juokiasi

Tikrai? Apakęs

Abejoju.

cia ne EVE kaip kad as netinkamoj vietoj netinkamu laiku pasimaises praradau savo laiva uz 32 milijonus, plius irangos uz 37 milijonus. likau be laivo ir su 2 milijonais kisenej Cha cha va cia tai smagu Cha cha

kiek pamenu natalija keike kazkada wow, nes kaip supratau kazka prarado per ji Cha cha o pasirodo ji pati zaide Cha cha

Po to gal zaide, kad susigrazint Cha cha

Allure, nežinau kur tu čia ką skaitai, bet nesu nieko praradusi per wow’ą bei nesu jį keikiusi. Juokiasi

natalija paziurek wow temoje seniau postus savo Cha cha gal prigerei pirma po to keikei Cha cha

Natalija | 05-21 15:36 Kažkada WoW žaidžiau, tai irgi buvo tokie pojūčiau. Bet dabar man mano gyvenimas dažnai užgniaužia kvapą, ir nereikia jokių mmorpg Nuskambejo tarsi butum pasiemus paskola pora simtu stuku, nusipirkus buta ir dabar praradus darba Cha chaNeuzpyk, juodas jumoras Cha cha

naują meilą susirado ir tiek… Moterom nedaug reikia Cha cha