Aion
Na daug negaliu ko ir papasakot dar. Bet zaidimas vertas demesio, visos geriausios savybes is wow`o/l2. Ziuresim kaip toliau bus
ir kaip? atrodo lyg ir nieko, bet man vis tiek kazkas ne to man labiau prie sirdies tokia grafika kaip, kad wow’e ar tai SW:tor
Labai panasi tiesa sakant aplinka i wowo. Galima sakyt, kad net wow
e losi bet va mobai ir pats personazas tai kita kalba. Bet sarvu ir ginklu detalumas tai ispudingas, pats graziausias koki tik esu mates mmo zaidimuose.
O bandes Guild Wars? Ten servu, ginklu bei personazo detalumas pasaka, beje ta pati galiu pasakyti ir apie aplinkas.
Drasiai galiu teigti , kad geriausias zaistas MMO Lauk manes EcHo_O jau uzorderinau
nu kad jis geriausias tai nesutikciau (bet cia skonio reikalas aisku) , bet cia matyt del to kad man like asociacijos su L2, vos tik pamaciau veikeja ir kaip jis bega, bei visa interfeisa iskarto supurte tiek ten ir to panasumo i wow, va grafika ir detalumas tai pagirtinas (vsigi ant cry engine sukasi, o jei dar female chara susikuri tai yra ir akis kur paganyti, aisku jei per daug neistempi jos) , bet kazko truko man ten, matyt wow per daug iauges jau, o kadangi L2 labai nemegau tai cia tas ir gaunasi P.S. Beje sparnai kartais ne nuo 10 lvl, ar ten ne tavo charas skraido?
Allure private meginai ? Galiu pasakyt skires kaip diena ir naktis privatas ir globalas, taip pat kaip ir wowe. Private du charus iki 10lvl pakeliau ir vakar va nusipirkau elektromarkt
e aion`a. Pradejau zaist ir atrodo kitas zaidimas, questai, story questai idomiai padaryt, zodziu liux Vakar iki 3h panaktinejau, sian vel panasiai laukia Mello laukiam laukiam, mes su draugu kartu pradejom lost(vakar ir i elektromarkta kartu nuvarem). Spalatos servas uz asmodianus losiam
ne private o globale meginau, pries pat betos gala, kai jau viskas buvo paleista ir veike…