Aion The Tower of Eternity - officiali tema

Aion The Tower of Eternity - officiali tema

http://www.facebook.com/aion.uk

Aion UK
The date is official now: We will release AIon free-to-play on February 28th!

Additionally, you will find information about reimbursement of leftover subscriptions and even 3.0 in our News!

Eilinis monologas Šypsena

Iš merdėjančios temos Avilyje galima pagalvot kad Aionas mires. Ne velnio. Infinite Aion private lietuviu tikrai nemazai.
Matau grynai lietuviskus aktyvius legionus Devil Inside, LTU legion. Matosi dar visokiu legionu kurie gal kaip sandeliukai naudojami… Voveriukai, Hello Kity.
Tai cia tik Elyos puse ir Low rate serveris.
Taip kad… Aion tikrai nemire, bent jau normaliai sutvarkytuose privatuose. Galbut globale niekas is cia besilankanciu ir nezaidzia, juolab kad kazkaip dingo mano drauges ir mano acc is AionEU, nebegaliu prisijungti. Idomu kur jie dabar, gal US serveryje. Nebegaliu atstatyt, nes e-mail prie kurio prikabintas acc nebeegzistuoja o pasijungt prie acc nebeimanoma…

Su tais dropais tai visokiu fokusu buna, Infinity private dropai mazesni nei globale, ir jauciasi kai palakstai ten ir ten, bet teko ir private is eiles is dvieju Claw ismust is eiles po Mirage lanka. Po to ilgokai jokio dropo nebuvo. x)
Visagalis, Jo Didenybe, ATSITIKTINIU SKAICIU GENERATORIUS. Teleloto, kaip sakant.

na su vaikais buna kartais taip, na kazkada ir patys buvome jauni. keista kad ju daug Spatos’e.
Kahrune sake yra keli, bet ju nickus visi zino x)
Na ko gero siandien startuosiu ten. Dar neapsisprendziau galutinai kur, ne vienas einu tai reik derint su antra puse x). Toli grazu abu ne komjaunuolisko amziaus (man jau 50 beveik, ir tai ne levelis AIONe), tai jau kazkaip neapdairiai elgtis nedera.
Be to sis savaitgalis x2 expas, o mano kompanjonei jis uzimtas asmeniniais reikalais, tai kazkaip tas startas komplikuojasi.
Siaip tai acc susitvarkyti, klientai paruosti ir ishbandyti, tik delsiu biski su apmokejimu, nesinori paleist i ora savaites jei neiseis zaist. Vis visokiu reikalu atsiranda, be to private Infinite dar turim ka veikt. Nebutu private ka veikt senei butume nueje i globala.

susitersiau as anksciau Cha cha dabar 1.5.1.5, ka tik patikrinau Šypsena vienyo tiesiog updeitink iki galo ramiaiŠypsena

Losiu as ten :]

Oficialus Aion: The Tower Of Eternity žaidimo puslapis Lietuvoje - http://aion-lithuania.com . Šiuo metu vyksta konkursas priėjimams į Closed Beta 4 laimėti