Ar kas nors dar atsimenat šitą žaidimą? Įdomu, būtų galima vėl kažkaip atsisiųsti?
whaat:D geras buvo 4turios dalys…? :DD bet, jei linkomanijos neturi, tai jau viskas, ane?
Ačiū!
Dar žmonės piratauja? Su savo piratavimu geriau slėpkitės.
Ne uz viska verta moket.
Aš irgi sutinku. Čia tik sentimentams patenkinti atsiradęs poreikis, kuris vėl atslūgs 15likai metų minimum
As jau 18 metu kalu Rise of Nations. Cia va nepagailejau sumoketi 20eu pries keleta metu, nes sutvarke multipayeri. Man kazkaip neprilipo Age of Empires.
Čia kažkoks panašus žaidimas kaip ir Age of Empires?
Taip, panasus, tik man jis vizualiai mielesnis, smagesnis valdymas, plius nacijos vystosi iki technologiniu laiku. Gale jau vyksta mega karas su lektuvais, tankais ir atominiais ginklais.
Geeeras
Speju naujam ten sunku pradet?
Tikrai nera sudetinga, pilna tutorial. Tik tam tikrus esmininius vystymosi, gynybos, kontraatakos principus reikia zinot, kad zaist aukstesniu lygiu. Zaidimas labai itraukia, ypac Online.
Chebra, čia jau reikia susijungt ir žaist
žaidžiu dabar
Paprastai atsisiunčiu MOD APK failus ir Premium Apps iš modded apk techzapk. Ši svetainė dažnai atnaujinama ir saugi. Naudoju jau daugiau nei 2 metus
Už ale netyčinį piratavimą galit gaut iki 600EUR pagal ANK 122 straipsnį su neteisėtų kopijų konfiskavimu. Geriau palaukt žiemos, kai Steam’e būna geri išpardavimai seniem žaidimam.
Nejuokink musmeriu…