A
B
Voland
krūta skanduotė
o ką apie žutautą ten sako?
Juodas Velniau, ten dainavom “Raimi Žutautai, sakom tau ate, Raimi Žutautai, Rinktinė ne tau”
daug motyvacijos taip ardytis, kai futbolininkai visiškai apgailėtini ir net šitų žmonių neverti…? matosi, kad ir jum skaudu,ant galo ir teisėjas pi… pasidarė…
Tiesą pasakius nuo antro kėlino jau daugiau linksminomės. Ir suo tuo teisėju, ir su Žutautu, ir su Varanavičium… Bet ištikimybės komandai dainos tikrai irgi skambėjo. Ir komanda mums padėkojo, nors motyvacijos ir jiems ne kažin kiek likę
Biški tik zavadylos galėtų geriau pasiruošt. Yra juk ir kitų skanduočių, o ne tik “mes išplėsim tris taškus” 3:0 pralaimint…
Šventas Edai, vat šiuo atveju aš kaip tik galvoju priešingai. Net ir 3-0 gaunant aš neatsisakau tikėt, kad komanda vis dar laimės, ir tą tikėjimą stengiuosiu ir stengsiuosiu perduot žaidėjams. Taip pat, manau, mąsto ir Capo (zavadyla kaip tu sakai). Būna kad kartais tai gali duot norimą rezultatą Tiesa, yra kai kurie kiti žodžiai dainose/skanduotėse kurie man asmeniškai nepatinka, bet čia jau ne vieta apie juos disktutuot