9,5° ir daugiau

9,5° ir daugiauGirtas

a jau gryzo i parduotuviu lentynas anie? Šypsena reikes pabandyt, nes nesu ragaves. Esu tik Bear Bear 12% ragaves. Siaip ne taip su uzkanda sugeriau viena skardine Baisus poto degtine zymiai skaniau lindo Cha cha

tai va ilga laika megavausi 9.5 alum bet patapo jis jau kaskox per silpnas istriubini po kokes 3 vakare ir nieko tik miegas sujima Nustebęs bet neseniai visai atradau 11,6 amsterdam Cha cha tik gaila kiek brangokas jau neatmenu kada iki tol pirkau alu daugiau kaip 2 litai, tai va gal kas zinot kur kaune galima gaut kokio alaus kat butu ape 20 gradusu? o kokiam bare galima gaut isgert 9.5 bio viesuose tiktai kaskokio vadenelio atnesa nx nusibosta no tokio y tuoleta laxtyt bo paskuj puses runktyniu nematau Kanda

siaip jau Lietuvos didieji aludariai sutare negaminti stipresnio nei 9,5 laipsniu alaus… o jei nori tik apsinesht, tai “rashalo” nusipirk…

kam tas apsinesimas man jis skanus Pavargęs o beto dar ir maistingas Laimingas

9,5 per daug Baisu

tai ar nera geriau tadu jau vyno nuspirkt? Nežinau

galiu nuliudint, va, tas Amsterdam navigator ar kokis ten jo pavadinimas ir yra stipriausias alus, koki tik Lt nuspirkt imanoma.

o kaip su naminiu pasvalietisku ar birzietisku, kiek gi anas turi gradusu?

Nu nelabai man tie stiprus NeBet kartais tenka ir 9,5 truktelt Taip Alus Girtas Cha cha

nu 9,5 jau nebe alus; nebėra jokio malonumo tokį siurbčioti. Taip

Alus 9.5 abarotu kazkas baisaus… Girtas bet tenka pripazint, kad kartais tenka ir tokiu pasimegaut… kuo toliau, tuo sunkiau lenda, bet lenda Niam niam… uztat bent pavadinimai ciki ‘Kablys’, ‘Juodasis drakonas’ ir pan. Sypsena kelia… Laimingas

viena karta pasimegavau Utenos Stipriausiu Baisu Girtas Cha cha

Yo padinimai tai geri Taipanatolijus viesulas,trys lokei ir tt… Girtas Juokiasi

Man patys linksmiausi pavadinimai buvo: 8 laipsniu Nokautas Šypsena o salia 9.5 super nokautas Juokiasi dar yra tokie startas ir smugis tai juoka gerai sukelia na dar Tuzas su antraste tuzas ir afrikoj tuzas Laimingas

tai gal tu ne alu o hara gerk! uzsimane jis alaus haros stiprumo! arba pats prasiskiesk aluti su spiritu ir galesi megautis! Alus Kava Girtas

Naminy daryk, ingridientu kieky truputy pareguliuodams Cha cha

Blio kas tokį brudą galiu gerti… Purto mane nuo jo… Baisu

Ne tave viena Labas Šypsena

Na yra tekia gerti naminio alaus nebuvo tu laipsniu uzrasyta bet po trejetos bokaliuku tikrai kirto nerealiai Girtas ir skanus buvo beje Niam niam