9,5° ir daugiau
a jau gryzo i parduotuviu lentynas anie? reikes pabandyt, nes nesu ragaves. Esu tik Bear Bear 12% ragaves. Siaip ne taip su uzkanda sugeriau viena skardine poto degtine zymiai skaniau lindo
tai va ilga laika megavausi 9.5 alum bet patapo jis jau kaskox per silpnas istriubini po kokes 3 vakare ir nieko tik miegas sujima bet neseniai visai atradau 11,6 amsterdam tik gaila kiek brangokas jau neatmenu kada iki tol pirkau alu daugiau kaip 2 litai, tai va gal kas zinot kur kaune galima gaut kokio alaus kat butu ape 20 gradusu? o kokiam bare galima gaut isgert 9.5 bio viesuose tiktai kaskokio vadenelio atnesa nx nusibosta no tokio y tuoleta laxtyt bo paskuj puses runktyniu nematau
siaip jau Lietuvos didieji aludariai sutare negaminti stipresnio nei 9,5 laipsniu alaus… o jei nori tik apsinesht, tai “rashalo” nusipirk…
kam tas apsinesimas man jis skanus o beto dar ir maistingas
9,5 per daug
tai ar nera geriau tadu jau vyno nuspirkt?
galiu nuliudint, va, tas Amsterdam navigator ar kokis ten jo pavadinimas ir yra stipriausias alus, koki tik Lt nuspirkt imanoma.
o kaip su naminiu pasvalietisku ar birzietisku, kiek gi anas turi gradusu?
Nu nelabai man tie stiprus Bet kartais tenka ir 9,5 truktelt
nu 9,5 jau nebe alus; nebėra jokio malonumo tokį siurbčioti.
9.5 abarotu kazkas baisaus… bet tenka pripazint, kad kartais tenka ir tokiu pasimegaut… kuo toliau, tuo sunkiau lenda, bet lenda … uztat bent pavadinimai ciki ‘Kablys’, ‘Juodasis drakonas’ ir pan. Sypsena kelia…
viena karta pasimegavau Utenos Stipriausiu
Yo padinimai tai geri anatolijus viesulas,trys lokei ir tt…
Man patys linksmiausi pavadinimai buvo: 8 laipsniu Nokautas o salia 9.5 super nokautas dar yra tokie startas ir smugis tai juoka gerai sukelia na dar Tuzas su antraste tuzas ir afrikoj tuzas
tai gal tu ne alu o hara gerk! uzsimane jis alaus haros stiprumo! arba pats prasiskiesk aluti su spiritu ir galesi megautis!
Naminy daryk, ingridientu kieky truputy pareguliuodams
Blio kas tokį brudą galiu gerti… Purto mane nuo jo…
Ne tave viena
Na yra tekia gerti naminio alaus nebuvo tu laipsniu uzrasyta bet po trejetos bokaliuku tikrai kirto nerealiai ir skanus buvo beje