817B

817B

impulsiniame maitblokyje noriu pakeisti šitą optroną. Elementarus ( ?) fototranzas, tik nežinau KE įtampos, srovės. Tikiuosi, kad jis ne analoginis. Gūglėje perverčiau krūvą šiukšlių ir prašau jūsų pagalbos.

Na taip, greičiausiai optotranzistorius. O kokio nors įžiūrimo užrašo ant jo nebuvo ? Nes be to daugiau nieko neišeis pasakyti. Beje ką turėjai omeny rašydamas “Tikiuosi, kad jis ne analoginis” ? Jis analoginis, skaitmeninių tokių nesutikau, arba kažką su terminais painioji.

buna iskarto su trigeriu ir keliu bitu.

Algerdai, kur būna ?

ir buvo ir yra. nebuvo tik tada, kai gamykloje nepraėjo QC. jo pavadinimas riebiai užrašytas kaip paveiksliuko pavadinimas, ne visi dieną mato

dėl terminų galima apsitarti bet klausimas apie jo parametrus. regis, gūglė padės geriau, nei klubas …

ir aš nesutikau, bet kad

teigti ką tik paklausus apie užrašus ant jo, tai čia Gerai jėga Gerai

pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/171353/EVERLIGHT/ EL817 .htmllemonoj yra

rodman dėkui, čia kaip tik ta šiukšlė, apie ką minėjau, kad pabraidžiojau per Gūglę. O už Lemoną Alus Alus Alus iš manęs

dėkui, kolega, labai padėjai Taipatitrūkęs seniai jau aš nuo elektronikos, biznio vadyba dabar tarkim taip. žodžiu, kas paaiškėjo: HP Semiconductors parsidave Agilent Technologies, o čia puslaidininkių skyrius dar spėjo parsiduoti Avago Technologies. Išėjimas mano optrono 70V 50mA, įėjimas 50mA, žodžiu, įprastinis normalus optronas. jei dar kam įdomu, tai pakeliui radau analoginius optronus: HCNR200 ir HCNR201

Šaunuolis, kai kitą kartą ko nors klausi detalės pavadinimą užšifruok bent 48 bitų raktu, įdėti į pavadinimą jau bus per lengva. Analoginį radai, gerai. Dabar susirask skaitmeninį ir tada gal suprasi kodėl aš rašiau, kad čia analoginis. Ir Algerdui parodyk.

glušas ir tiek. Savus vardus pritaikai ir kietas? glušas - apie jokį bendravimą kalbos būt negali, nes apšiksi iki ausų ir teks vaizduot, kad esu švarus. Gamintojas kažkodėl nemini kad analoginis. Ir kažkodėl rašo, kad HCNR200 ir HCNR201 analoginis, tavęs, durniau, nepasiklausė, jo?

nu ar ne durnas? pats išrado “skaitmeninį” o siūlo man surasti, eik gydykis. nuo trydos.

yra ne “skaitmeniniai”, o su vidine logika, isejime duoda jau TTL. gal autorius ir nupusta apie juos kaip apie “skaitmeninius”. gal dar autorius maiso diskretinius su integruotais, bet cia irgi dar jokio vienareiksmiskumo link analoginio/skaitmeninio.

Algerdas rašė: yra ne “skaitmeniniai” Atsakyk čia kas:lt.farnell.com/optek/opid804dtu/optocoupler-digital-o-p-di p-8/d p/1678734Ar angliškai “digital” ne “skaitmeninis” ? Bet ne tame esmė, nuotraukoje aiškiai matėsi (pagal kojų skaičių), kad tai paprasčiausias optotranzistorius, ne su vidine logika, ne skaitmeninis, tu gi įkišai savo trigrašį “buna iskarto su trigeriu ir keliu bitu” Va taip va ir gimsta fleimai ir ginčai. Kai rašoma kas papuolė ant seilės.

siuo atveju yra integruotas, t.y. su formuotuvu ir netgi minimaliu procesingu. taigis niekur as nenusipezejau. pats optronas praktiskai visada yra analoginis, nes tam, kad jis pataptu grieztai binariniu, jam reikia patapti grieztai vienakvanciu, t.y. priimti tik viena fotona vienu laiko tarpu ir nereaguoti i ju kieki. nesakysiu, kad tokiu nera, nes jau yra pagaminti lazeriniai keitikliai duomenu tinklams, dirbantys su pavieniais fotonais ir reaguojantys i ju sukius. P.S. beje, pats kaip tik ir pezejai, kad optronu su trigeriais ir dar keliu bitu nebuna Cha cha Labas