6G2<em>UO186</em>VO188


6G2UO186VO188

6G2_UO168_VO188_maketas

Grojantys slovikai? :wink:

trafai, kondikai, varzos, jungiamieji laidai, lidmetalis, iejimo, isejimo klemos, maitinimo trafa ? … nejaugi manai, kad lempos viska pasako ? Cha cha.-- NE ! … Šypsena.taip kad laukiame issamesnes info Mirkt.

Nu sorry, bet laidai, lydmetalis ir klėmos - išsip!sinėjimai.

circuit, ar gi tu nori siu beprasmiu gincu ?, as - ne ! … tikrai nenusiteikes cia beprasmiskai gincytis… galiu duoti kontaktine info zmoniu,kurie gales tau pademosntruoti siu komponentu itaka(aklas testas…).

dimka, cia apie ta pati kurmi is “elektronikos”, kur pats lydmetali miksuoja ?

cia tu apie saulele2211 kalbi Cha cha Cha cha Cha cha … ne, as su juo jokiu reikalu neturiu Šypsena. Stasys Stonys (StasysS), Kestas(Kaudio)… pas save namie eksperementavau su jungiamaisiai laidais ir lydmetaliu … laidu itaka yra juntama, taciau lydmetalio nesu isgirdes, o jungiamuju klemu- nesu bandes, nes reikai garso slatini sutvarkyti, nes maniskiai saltiniai kolkas neleidzia girdeti tokiu smulkiu pakeitimu del labai objektyviu priezasciu, o ir akustika(tiek kambario, tiek maniskiu senu isophonu apiforminimas) zymiai daugiau itakoja, nei bezdaliukai visokie, akip lidmetaliai, klemos… todel saviskeje sistemoje tokiu smulkmenu itakos, kaip lidmetalis ir klemos- nejauciu Šypsena