5tadienis
Rita?
dabar ziuriu kelioniu kainas per novatura, praeitais metais pigiau kainavo ar cia pries sezona uzkele?
dabar ziurejau norvegijos zuvu fabrika su street view tai aikstelei netavo tas melynas passatas stovejo?
Tevuk, kainos kosminės kelionių. Bandyčiau pas lenkus ar latvius žiūrėti. Per lt organizatorius stipriai sukilę, o ir 18m pelnas stipriai išaugo pas LT kelionių organizatorius.
Praeitais metais uz savaite tunise mokejau 300 su viskas iskaiciuota, skrydis is Vilniaus.
Kainos ir nuo konkrečių datų labai priklauso. Net ir viena diena skirtumą gali duot didelį. Važiuosi į kokį kurortą kur didžiosiosiose valstybėse vaikų atostogos pvz. Vokiečių, Anglų mėgstamą ir kainos bus didesnės iškart. Kad ir anais metais per 3 asmenis sezono metu savaitė iki vaikų atostogų UK bendra kaina gavos ~800 pinigų mažesnė nei išskrist po savaitės kada prasideda atostogos. Tas pats viešbutis, maitinimo tipas, kelionių agentūra ir t.t.
Nors is UK zmogus atvykes buvo, i EUR pavertus mokejo kazkas apie 800
Kakoja?
i tunisa uz brangiau ir ner ko vaziuot, ir is viso ner ko ten vaziuot.
A-1: pasakok kur vaziuot? dabar ziurinejuos birzelio menesiui
Maroka bandyk, uz panasius pinigus, Sicilija uz byski brangiau. tarp lietuviu populiari kryptis -Egiptas dabar. bet Tunisas, tai nu nx. Egipte bent iki piramidziu gali nuvaziuot, o tunise, kur Sidi bu said, ir Kartagenos griuvesiai, ai dar nakvyne sacharoj (yy)
sacharoi buvau
patinka kai grįžę iš Egipto paskui sako, kad Afriką matė arba draugelis po Tailando pasakoja, kaip po Indoneziją keliavo
Nu man egyptas vistiek nr 1 Tiek kaina tiek klimatas tiek ka pažiūrėt tiek paskutinis, bet vienas svarbiausių - koralo rifai ir red sea
Egiptas man tik del to, kad pigiai gali iki jeruzales nuvaryt arba iki petros, daugiau, tai , yra ir idomesniu vietu uz panasius pinigus (marokas, jordanija).
Egiptas pažiūrėt? Egiptas tik pigiai šilumos gaut prie baseino 5* pilvą deginant ir jūra su koralais kam nardymas giluminis ar paviršinis patinka. Smėlis kaip žvyro karjere ir tokių įkyrių vietinių daugiau turbūt nėra niekur pasaulyje kai einant vos ne už rankos į parduotuvę savo tempiasi. Per Nilą 7m. vaikai su valtim sulūžusiom turistus plukdo. Dar sėdi apsauginis autobuse su automatu į ekskursijas važiuojant po tų neramumų? 1 kartas, kad pamatyt, o daugiau nėra ten ką veikt.
Kito men gale i turkija su seima,as kai ne ponas,man pilnos akys prie baseino pasivoliot be telefono skambuciu o ir vasara beveik kiekviena savaitgali i labanoro giria,sodyba nebloga,ten man jaukiau kaimietis as.
Tai Turkija biški kita lyga nei Egiptas. Tokios viešbučių gausos ir aptarnavimo toje kainų kategorijoje nelabai kas turi pasiūlyt daugiau. Maistas Tik balandžio mėnesį ant vėsių orų vis dar papult galima, bet dieną prie baseino šalta neturėtų būt. Gegužės antroje pusėje buvau, tai taip ant ribos su ta šiluma buvo, jūra šalta