5. Medicinos apžiūra - Iš ciklo: Neišgalvotos istorijos

  1. Medicinos apžiūra - Iš ciklo: Neišgalvotos istorijos

Susitinku kartais su buvusiais kurso draugais, alaus išgeriam, senas istorijas liežuviu pavartom. Štai ir pastarąjį kartą, priminė man draugelis mūsų pirmąjį kursą, grupės cementuotę. Mažai pažįstami dar buvom, todėl pasakojo kiekvienas apie save, ką manė esant reikalinga. Buvo mūsų grupėje vaikinas, tikrojo vardo neminėsiu, pavadinsiu geriau Petriuku, - kaip iš anekdoto, jam tai kaip tik tinka. Ir paporino tuomet jis tokią mums istoriją.

Medicinos apžiūra

Stojant į aukštąją, turėjo kandidatai į studentus pateikti sveikatos pažymą iš gydytojų komisijos. Nuvarau, - pasakoja Petriukas, - į polikliniką. Visus gydytojus apėjau, parašus susirinkau, liko tik pas dermatologą užsukti. Įeinu į kabinetą, o ten sėdi tokia miela, lyg iš dangaus nužengusi, gal kokių 20 metų panelė. Pasisveikinu, ji taip pat, pakviečia užeiti, prisėsti ir t.t. Pažiūri man į delnus, po to sako:

  • Nusileiskite kelnes ir kelnaites.
    Na, nesu buvęs anksčiau kada nors medicinos apžiūrose ir neraukiu tos medicininės išminties, bet, kaip sakoma, jei reikia, tai reikia… Nusileidžiu.
    Ir štai ši nuostabi mergina savo švelnia ranka pradeda "tyrinėti" viską , kas buvo tose kelnėse. 18-mečio vaikino organizmo reakciją įsivaizduoti nesunku, o "tyrinėjimas" palaipsniui darėsi vis nuodugnesnis… Tuo momentu atsidaro kabineto durys, įeina kažkokia gydytoja ir beveik šaukia:
  • Daiva, ką čia darai?!
    Ir sulaukia iš koto verčiančio atsakymo:
  • Mama, aš atėjau raktų nuo buto, tavęs nebuvo ir budinčioji sesuo įleido mane į kabinetą tavęs palaukti.
    Brangiai būčiau užmokėjęs tuo metu už veidrodį, kad galėčiau pažvelgti į savo snukį…

Pokštininkas buvo tas Petriukas. Vėliau jis nuolat įsiveldavo į visokius nuotykius ir dabar nebežinau jau, teisybę jis mums pasakojo tuomet ar juokavo.

Šypsena

Cha cha

Linksma istorija, nepriklausomai nuo ar tai tiesa

liuksGeraiCha cha

geras JuokiasiJuokiasiJuokiasi

LaimingasLaimingasLaimingas

GeraiŠypsena

noreciau ir as jo veida tada pamatytJuokiasi

gerai, kad jaunimas iki galo nepriejo Juokiasi

Įdomi istorija, Gerai,s.krienai žiūriu užkrėčiau istorijom ,Šypsena

gerai skamba… Šypsena

o ka? saltakraujiskas astuoniolikmecio veidas, tik jos oraganai ne pas ji rankose Cha cha

Gerai

na vienu zodziu, irgi apie studentus.na prisireike medicinines pazymos vienam bicui, turejo eit pas kazkoki daktara (lytiniu organu srities),kadangi tas bachuras buwo nerealus "pokstininkas" tai sugalwojo i sawo siknaskyle isidet paprasta, is paprastos leles islupta AKI Šypsena nu tai nueina jis pas gydytoja (sena stora moteriske) ta sako "nusimaukit kelnes" ir panasiai…atejo eile apziureti iseinamaja anga…daktare praskecia du pusrutulius Šypsena tyla…tyla…studentas suprato kame bairis ir sako "DAKTARE, O AS JUS MATAU!!!"
na ji ismete is uniwero ir t.t.
Cha chaCha chaCha chaCha cha
ple padarytu dar kasnors tajp…

ApakęsCha cha

Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

ApakęsJuokiasi