20 knygų, kurias privalo perskaityti kiekvienas! Pateikit savo sąrašiuką

agree 1500% del dievu misko… altoriu sesely irgi topas {+) bet balta drobule tai man Ne nelabai… anyway perskaityt sitas tris is lietuviu literaturos yra tikrai PRIVALOMA kiekvienam Gerai

as i said, iki galo neskaiciau… va jei lietuviska versija bootu tai iskart praryciau. O vokieciam pazint nelabai turiu atliekamo laiko Cha cha uztai ir numeciau ta knyga po pirmo skyriaus atrodo…

Na taip del Skemos visada buna skirtingu nuomoniu, nes tai gan sudetingas kurinys, bet jei perskaitai ir supranti, tada gali buti tikras, kad literatura tau ne paskutinej vietoj.
Bet paskaityt patarciau visiem!
Visos trys liux Gerai

pala, tai iseina, kad jei man nepatiko, tai jau man literatura paskutinej vietoj? Piktas drisciau papriestaraut Kanda
bet as i said before skonio reikalas vieniem ta knyga patinka, kitiem ne… O del skonio…Cha cha

Paulo Coelho Girtas alchemikasTaipMyliu

na sykart jau cia tu pats taip teigiai Cha cha
As tik norejau akcentuoti, kad nekiekvienas supranta Skema. Gan sudetingas stilius, bet idomus kai “uzsikabliuoji”

Šypsena jo, stilius tai tikrai ne is lengvuju… perskaiciau nuo pradzios iki galo, bet ne"uzssikabliavau". Ka gi, man mieliau koks Cinzas patinka Šypsena

nors ir "neuzsikabliavau"bet patikoTaip

o mane tai buvo uzveze, kai reikejo shulej per viena para ta knyga perskaityt Apakęs Cha cha

o tai kieno perskaitytas knygas reikia vertinti???

Geras sarasiukas(visas skaitytas isskyrus 1ir 3nr.)
prideciau dar keleta prie butinu saraso
1.Ernestas Teodoras Amadeju Hofmanas"Katino Murklio paziuros i gyvenima"
2 Hermano Heses-“Stiklo karoliuku zaidimas” “Sidharta”, “Atsitokejimai”
3 Haufo pasakas
4J. Biliuno “Kliudziau” “Brisiaus galas”
5 Karlosas Kastaneda “Don huano mokymas(rusu k.)
6 CH. Kortasaras"Zaidziame klases”
7 R. Bachas “Iliuzijos”
8 Sventasis rastas
9 F.Kafka “Procesas”
10 T.Rudokas"Autodafe"(paauglysteje)
Puiku, kad yra dar skaitanciu ir tuo besididziuojanciu, ir liudna, kad visu neperskaitysimTaipNeKietas

taip…liudna kad neperskaitysim visu geru knygu,nepamatysim visu geru filmu,neisklausysim geru dainu,nesutiksim visu geru zmoniu…etcTaip

"ketveri metaj pragare", "ershkechiu paukshchiai", stiveno kingo "tylos zona", selindzherio "rugiuose prie bedugnes", paulo coelho "alchemikas", "veronika ryzhtasi mirti", "demonas ir panele prym", "11 minuchiu",…

Antanas Wienuolis "wiesnia is siaures"

as skaiciau visas V.C. Endrius knygas apie Heven, bet visgi ju nepriskirciau prie geriausiuju… man irgi l. patiko, kai man buvo 14, bet kaip jau sakei, viskas priklauso nuo amziaus Laimingas cia as nepiktybiskai, bet sie romanai tikrai neverti tokio pagerbimo. dar ta kraujomaisa Veee tikiuosi, gerai atsimenu, kad ji su broliu susituoke Drovus nors siaip kraujomaisa dvelkia is visu jos knygu… Nekaltas
p.s. jeigu jau skaitai romanus, tai gal tau butu idomu dzudi devero? labai lengvai skaitesi kazkada… Mirkt

• niekada nesupratau, uz ka taip vertinamas ‘Heroinas’ (M.Burgess) ir 'Rugiuose prie bedugnes '(Selindzeris)… Nekaltas

1.DZ.Golsvortis “Forsaitu saga”
2.Dz.Keruakas"Kelyje"
3.K.Makalou"Erskeciu pauksciai"
4.M.Pjuzo"Krikstatevis"
5.S.Bronte"Dz
eine Eir"
6.R.Gavelis"Vilniaus pokeris"
7.Umberto Eco"Fuko svytuokle"
8.H.Fielding"Bridzitos dienorastis"
9.A.Heilis"Aerouostas"
10.DZ.Irvingas&qu
ot;Gyvenimas pagal Garpa"