04 01


04 01

gaila, kad balandžio pirmoji Nežinau

tenka pritarti Kanda tarpukariu su tokiu nebūtu terliotasi. Šiais laikais ne tik be sąžinės graužaties, bet ir be didesnių teisinių padarinių galima elgtis antivalstybiškai.

jis turetu bijot i gatve iseit- kiekvienas ji pamates turetu stengtis bent jau apspjauti ji…

Kodel Paleckiukas apie “savi saude i savus” prabilo tik siandien? Todel,kad ziurint is sios dienos moralines pozicijos tai nieko tokio ir tokia ivykiu eiga mieko nenustebintu. Sakote neimanoma? O 240 policaju vykdantys smurtine akcija pries moteri ir aiskiai pazeisdami teises princpus imanoma? Juk visi jie sako: “mes tik vykdome isakyma”.Jeigu istikruju atrastu tariamojo “savi saude i savus” akcijos vykdytojus ju pasiteisinimo “mes tik vykdeme isakyma” irgi pakaktu? As nezinau kas ten i ka saude.Bet jeigu isplauktu nesvarus Letuvos Respublikos apatiniai - dabar,is siu dienu retrospektyvos,- nenustebciau. Aisku,Paleckiukas kalbedamas be irodymu pletkininkas ir tiek.

DefJam_MC , suda mali ir tiek. Susaude 4 Kominterno klapciukus 26m.Stalinui jie buve - nebuve.Jis pats visa kominterna “kaip liaudies priesus” sutratino 10 metu veliau. O pavyzdzui Klaipedos krasto separatistus paleido ir dar atsiprase. Tad “tarpukariu su tokiais nebutu terliojasi” truputi perlenkei.

Dabar tai tikrai 100m gyvens Juokiasi

Lattras, LT tarpukariu buvo pirmoji jei ne vienintelė surengusi teismą Memelio naciams. Kitas dalykas visi antivalstybininkais vienaip ar kitaip bausti, o dabar? Aišku neidealizuoju tuometės santvarkos, bet buvo vertybės, o dabar eilinis budulis tapatina valdžią ir valstybę.

Surenge teisma ne naciams,o separatistams -1. Kai Hitleris liepe “nuimt gaza” separatistai buvo paleisti is cypes ir dar atsiprasyta-2 Memeli visven grazino ne cypteleje.

lattras- Gerainors dėl “pletkų” švelniai tariant-apsirinki.Apie tuos šaudymus į savus sužinojau jau kitą dieną…o ir Butkevičius tai iš esmės patvirtino. p.s-gerbiu Paleckį,žmogus turi nuomonę ir stuburą Gerai

Porsh,bet tai tik NETIESIOGINIAI ikalciai. Reikia liudijimo ir maziausiai is 2 zmoniu.

Liudininkus kurie matė kas vyko…mūsiškis “kgb” baigia užtampyti po teismus.Situacija lygiai tokia pati kaip ir prie sovietų-kas ne su mumis-tas prieš mus, o Butkevičiaus pasisakymai ta tema yra vieši ir iš esmės-prieinami, tiesiog…kam tai rūpi ???Kuo daugiau kraujo-tuo “gražesnė” pergalė ir tuo “didingesni” po to atrodo vadai…

tai taip išeitų, kad tie “tūpi litwinai” apie kuriuos čia nuolat kalba dviratis yra ne tokie ir tūpi jei tokią sąmokslo teoriją surezgė sausio 13 Klasta pašaudė į savus, pakišo po tankais savus ir žiūrėk nepriklausomybė apginta krauju? edit: o tie video kur su buožėm per galvas kareivukai lietuviams kapoja irgi fabrikatas??

porsui tai paliubomu i galva pataike tie saudantys

Juokiasi