Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Antiena


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2006 12 09 d. 22:12 pradėjo  peachgirl, peržiūrėta 7597 k.
Puslapiai: 1 2 3 paskutinis> 
peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 313

2006-12-09 22:12 1 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę
Gal kas zinote kaip skaniai pataisyti anti? Man daug dziaugsmo nesukele, kai ja parnese namo Kvankt? , bet vis tiek reikia kazka skaniai is jos paruost, kad neapsikiaulint Drovus
Niekada nesu jos gaminusi, o ir valgiusi tik karta, paprastai kaip vista iskepta, tai nieko gero Nekaltas


tetulyte
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 542

2006-12-09 23:10 2 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: tetulyte Įtraukti tetulyte Į adresų knygelę
Ka tik Delfyjemaciau idomu recepta is antienos.Pasiskaityk.

peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 314

2006-12-10 00:03 3 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę
Skaiciau Taip .Turetu buti neblogai, egzotiskas receptas musu skrandziams. Bet as turiu visa anti ir galvoju ja kepti orkaiteje. Kiek radau receptu, tai tinka medus marinavimui, dar radau su alumi

vaikis1
Dažnas gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 725

2006-12-10 09:28 4 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vaikis1 Įtraukti vaikis1 Į adresų knygelę
Antis, įdaryta makaronais

Antis,
200 g makaronų,
200 g slyvų,
2 morkos,
2 šaukštai sviesto,
1 svogūnas,
pipirų, druskos,
lauro lapų.

Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronus išvirti ir nuvarvinti. Iš išmirkytų slyvų išimti kauliukus, sumaišyti su makaronais, gabaliukais supjaustytomis morkomis, užpilti ištirpintu sviestu ir viską atsargiai išmaišyti. Šiuo paruoštu įdaru prikimšti antį ir užsiūti. Kepti skardoje, įpylus truputį vandens, pridėjus prieskonių. Dažnai palaistyti susidariusiomis sultimis.
Tiekiant į stalą, aplink antį apdėti slyvų be kauliukų, užpilti padažo, kuriame ji kepė.



vaikis1
Dažnas gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 726

2006-12-10 09:30 5 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vaikis1 Įtraukti vaikis1 Į adresų knygelę
Kubiška troškinta antis

1 antis,
4 svogūnai,
4 šaukštai aliejaus,
200 g džiovintų slyvų,
5 bulvės,
1 šaukštas acto,
2 šaukštai degtinės,
1 stiklinė obuolių sulčių,
2 skiltelės česnako,
raudonųjų pipirų,
druskos pagal skonį.

Išdarinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama keli šaukštai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroškinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troškinamos anties ir uždengus toliau troškinama, kol jos suminkštėja. Sudedamos obuolių sultys, išmirkytos slyvos ir uždengus pakaitinama 10 min. Supilama degtinė. Ištroškinta antis su priedais sudedama į pusdubenį. Valgoma su daržovių salotomis.



vaikis1
Dažnas gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 727

2006-12-10 09:36 6 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vaikis1 Įtraukti vaikis1 Į adresų knygelę

peachgirl rašė:
Gal kas zinote kaip skaniai pataisyti anti? Man daug dziaugsmo nesukele, kai ja parnese namo Kvankt? , bet vis tiek reikia kazka skaniai is jos paruost, kad neapsikiaulint Drovus
Niekada nesu jos gaminusi, o ir valgiusi tik karta, paprastai kaip vista iskepta, tai nieko gero Nekaltas


pasiziurek http://kulinarija.man.lt
Ten yra daugiau receptu Paplepėkim


peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 315

2006-12-10 20:06 7 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę
Aciu! Skaiciau, kad antiena turi kazkoki specifini kvapa, ar degtine arba alus (daznai minimas prie antienos) panaikina ta kvapa?

vaikis1
Dažnas gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 811

2006-12-11 10:22 8 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vaikis1 Įtraukti vaikis1 Į adresų knygelę

peachgirl rašė:
Aciu! Skaiciau, kad antiena turi kazkoki specifini kvapa, ar degtine arba alus (daznai minimas prie antienos) panaikina ta kvapa?


Ne antienos gamint dar neteko, manau kad turetu panaikint specifini kvapa


Angie
Atkakli dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 112

2006-12-11 14:51 9 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Angie Įtraukti Angie Į adresų knygelę

peachgirl rašė:
Skaiciau, kad antiena turi kazkoki specifini kvapa, ar degtine arba alus (daznai minimas prie antienos) panaikina ta kvapa?


Įtrynus antį rozmarinu, tik šio prieskonio kvapas ir jaučiasi, nelieka jokių kitų spec. kvapų Gerai (nors man asmeniškai kepama antis neskleidžia kažkokio nemalonaus kvapo Nekaltas )


zbite
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 6369

2006-12-11 17:28 10 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę
-itrint druska, pipirais, kvepianchiaisiais pipirais, mairunais. ir kepti..

-itrint prieskoniais, prikimsht neilgai troshkintais raugintais kopustais, ir kepti

- itrint prieskoniais, prikimhst obuoliais ir kepti

kepu ~2h. tas parduotuvines, mazhesnes, iki 2Kg. i skarda nepilu jokio vandnes, antis laaabai riebalu daug turi, tai ji ir taip skardoj plaukios. likus 1h iki kepimo pabvaigos, sudedu bulves skustas. viskas.


zbite
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 6370

2006-12-11 19:53 11 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

peachgirl rašė:
Aciu! Skaiciau, kad antiena turi kazkoki specifini kvapa, ar degtine arba alus (daznai minimas prie antienos) panaikina ta kvapa?


kiauliena, jautiena, vishtiena, antiena, zhasiena - kiekviena mesa turi specifini kvapa. KAM JI NAIKINTI? jis nera nemalonus - anaiptol!
jei nepatinka antiena - pirk vishtiena. Nekaltas


peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 320

2006-12-11 21:51 12 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę
Atrodo paprasta Šypsena
Tai kad as jos ir nepirkau, parnese namo ir viskas - daryk, ka nori Nekaltas


n'tache
Geriausia senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2714

2006-12-19 11:47 13 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: n'tache Įtraukti n'tache Į adresų knygelę
o kiek laiko prieš kepant reik antį įtrint?

Senis67
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 209

2006-12-23 16:41 14 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Senis67 Įtraukti Senis67 Į adresų knygelę
kepk kaip vista tik ant silpos ugnies,kartu iskepk antaniniu obuoliu,ir brukniu arba vysniu uogiene

peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 332

2007-01-17 16:02 15 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę
dariau taip:
visu pirma itryniau paukstienos prieskoniais, palikau pusdieniui;
prikimsau antaniniais obuoliais ir ismirkytomis slyvomis;
padariau toki padaza is alaus, prieskoniu ir rudojo cukraus (juo slaksciau kol kepe)
kepiau apie 1,5-2 val.
Visai nebogai gavosi, ypac patiko slyvos, jos dave toki idomu skoni.
Visiems, kas valge, patiko.


sold
Dažna dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 607

2007-01-17 16:07 16 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: sold Įtraukti sold Į adresų knygelę
nu tai smagu tada, kad visiem patiko, kitaip būtume labai liūdėję Valio

Qėtė
Dažna dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 178

2007-01-23 15:39 17 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Qėtė Įtraukti Qėtė Į adresų knygelę
daug prieskonių ir dar ką nors ;D

peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 350

2007-02-04 21:20 18 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę

leta rašė:
sorry, mergos, dar pasakykit, kaip tuos obuolius kist? Nulupt, prpjaut kazkiek ir sudet i vidu? Ar kaip kitaip?
Jei atsakys kas nors, tai ir as kepsiu...

Na as tai supjausciau juos ir prikimsau, nes obuoliai labai dideli buvo, o salia anties ir cielu iskepiau. Tiesa, nei lupau, nei dar ka dariau, tik nuploviau.



Qėtė
Dažna dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 312

2007-02-06 16:37 19 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Qėtė Įtraukti Qėtė Į adresų knygelę

peachgirl rašė:

leta rašė:
sorry, mergos, dar pasakykit, kaip tuos obuolius kist? Nulupt, prpjaut kazkiek ir sudet i vidu? Ar kaip kitaip?
Jei atsakys kas nors, tai ir as kepsiu...

Na as tai supjausciau juos ir prikimsau, nes obuoliai labai dideli buvo, o salia anties ir cielu iskepiau. Tiesa, nei lupau, nei dar ka dariau, tik nuploviau.



prie obuolių tinka cinamonas arba inbieras,skaičiau su obuoliais šita recepta knygoj.


New_Era
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 2811

2007-02-08 03:16 20 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: New_Era Įtraukti New_Era Į adresų knygelę
jauciu skanu bus Labas

peachgirl
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 375

2007-02-13 01:11 21 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: peachgirl Įtraukti peachgirl Į adresų knygelę

New_Era rašė:
jauciu skanu bus Labas


Na ir kaip? Valio
Man tai yra ir skanesniu mesu uz anti, bet vis paivairinimas.



JonasKarpis
Patyręs dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 1073

2012-02-15 23:33 22 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: JonasKarpis Įtraukti JonasKarpis Į adresų knygelę
Mazu kas turit kokiu pasiulymu, kas unt Lietuvos pardavineja sia paukstiena. Turiu mintyje naminio auginimo, o ne gamyklinio. Pavalgiau belgiskai pagaminta untiena, nerealus skonis. Noretus kazkaip dazniau namie pasgamint. Kazkada turejau kontaktus, bet zmones mete si bizni bo neapsimoka.

ziche
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3790

2012-03-22 16:41 23 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ziche Įtraukti ziche Į adresų knygelę
as antiena tik troskinu... nes kepta man per kieta buna.
o troskinta tai Niam niam


Gerasdviratis
Banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 23149

2012-03-22 19:56 24 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Gerasdviratis Įtraukti Gerasdviratis Į adresų knygelę
Kept nemoki, zinau kas parduoda, ale bus tik geguzes men...

diudia
Ultra dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 2337

2012-03-22 19:58 25 žinutė iš 66 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: diudia Įtraukti diudia Į adresų knygelę
Skanus tvariusGeraiTik paskutini kart skania antele valgiau gal pries 20 metu.Laukine antele-super patiekalasGerai

Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 444.281 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 03:18 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Antiena

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai