Kruvinoji Meri
Padariau maza testuka - keliuse Vilniaus baruose uzssisakiau seniai begertos Kruvinos Meri - visur patieke skirtingai - vieni suplake kaip eilini kokteiliuka, kiti - su siaudeliu, kiti - taureje, vieni su pipirais, kiti su velnias zino kokiais priedais.
Kokia is tikruju turi buti KM? Is kokiu indu ja geriausiai vartoti
Shiaip tradicinis variantas butu i auksta stikla, kurio krashtai padruskuoti, vodka / sultys, tobasco ir worchesterio pagal skoni (galima dar ir juodu pipiru pridet) bei saliero stiebas - skanaus!
Aciu, lauksiu daugiau variantu
paziurek receptuose,gal ka konkrestenio rasio is savp patirties sakau-niekad KM negerk "Forte" nuo to laiko,kai paragavau ju KM, nekenciu nei to koktelio, nei pomidoru sulciu
geguziuke, aciu uz "rekomendacija". Forte geriu tik alu. Merytes norisi namuciuose, juolab - Kaledos arteja, bus tamsu ir salta, tad ta raudonskruoste galetu susildyti
Bloody Mary
Ingredients:
1 1/2 oz Vodka
3 ea Drops tabasco sauce
3 oz Tomato juice
1 x Pepper; to taste
1 ea Lemon; juiced
1 x Salt; to taste
1/2 ts Worcestershire sauce
Preparation:
Shake with ice and strain into old-fashioned glass over ice cubes. A wedge of lime may be added.
tikiuosi angliskai supranti
Bloody Mary
INGREDIENTS :
60ml vodka.
100ml Tomato juice.
Juice of 1 lime.
3-4 drops of Worcestershire Sauce
8-10 drops of Tabasco sauce
PREPARATION :
Rim the glass with salt. Fill it with ice cubes. Drop in the spent shell. Add all ingredients except the vodka and stir. Gently slide in the vodka to form a clear layer. Place the lime slice over the rim and use the celery stick or green chilly in place of a stirrer.
Garnish : Salt Rim, Spent Lime Shell, Lime Slice, Long Celery Stick or Green Chilly.
tiesiog nueik i http://www.vivisimo.com ir uzmesk paeiska bloody mary
geguziuke, aciu labai
as tai kokteiliuku nemegeja…geriausia dalimis gert…pvz kaip as: vodkyte isgeri, po to pom. sultytes…o skrandukas past mixiuka padaro…
Degtinytė - vakare,pom.sultys - ryte.Efektas-nuostabus.
kalamucha, geriausiai gert gryna degtinyte jos neusigeriant - taip sveikiau. Nera ko miksuot su visokiom xalturnom sultim is milteliu ar zaraznom kolom/fantom.
Kruvinoji Meryte - kas kita - vodkute ir sultys graziai susisluoksniuoja ir gaunasi beveik panasiai, kaip uzsigeriant is kitos stiklines, bet - cia + prieskoniukai- pipiriukai, druskytes.
Buvau sio nuostabaus gerimo atsisakes kol nebuvo normaliu pomidoriniu sulciu. Dabartes vel pasirode tikrosios i trilitriakus supiltos, ne is pastos padarytos sultys - jos+gera degtinyte -
Labai teisingas receptas, ypac, kai degtinyte liejasi per krastus
Auksta stopke, 2/3 pomodoru sulciu, 1/3 Auksines degtines ramiai per peili supilti, truputis druskos, juodu kaltu pipiru ir tobasko, jei yra. Ir viska zalpom pli…
Naminis variantas.
rechka, nuostabu. taip ir ash darydavau
I sveikata
oi, zinok nemegstu as tu visu colu, sprite ir tu padzelku sultyciu…ninravica mne…geriausia kaip tu sakai is vis neuzsigerinet…bet zinai, moterytes netokios stiprios kaip jus berniukai
kalamucha, bet jus, puikiosios, graziosios moterytes turit kitu privalumu
Cia visi kalba apie Marytes receptuka. Koks maistelis, uzkandele labiausiai tinka su KM?
zinau
bet turit ir trukumu