Kruvinoji Meri

Kruvinoji Meri

Padariau maza testuka - keliuse Vilniaus baruose uzssisakiau seniai begertos Kruvinos Meri - visur patieke skirtingai - vieni suplakeBaisu kaip eilini kokteiliuka, kiti - su siaudeliu, kiti - taureje, vieni su pipirais, kiti su velnias zino kokiais priedais.
Kokia is tikruju turi buti KM? Is kokiu indu ja geriausiai vartotiGirtas

Shiaip tradicinis variantas butu i auksta stikla, kurio krashtai padruskuoti, vodka / sultys, tobasco ir worchesterio pagal skoni (galima dar ir juodu pipiru pridet) bei saliero stiebas - skanaus!

Aciu, lauksiu daugiau variantuGirtas

paziurek receptuose,gal ka konkrestenio rasiŠypsenao is savp patirties sakau-niekad KM negerk "Forte"Veee nuo to laiko,kai paragavau ju KM, nekenciu nei to koktelio, nei pomidoru sulciuVeee

geguziuke, aciu uz "rekomendacija". Forte geriu tik alu. Merytes norisi namuciuose, juolab - Kaledos arteja, bus tamsu ir salta, tad ta raudonskruoste galetu susildytiGirtas

Bloody Mary

Ingredients:
1 1/2 oz Vodka
3 ea Drops tabasco sauce
3 oz Tomato juice
1 x Pepper; to taste
1 ea Lemon; juiced
1 x Salt; to taste
1/2 ts Worcestershire sauce

Preparation:
Shake with ice and strain into old-fashioned glass over ice cubes. A wedge of lime may be added.

tikiuosi angliskai suprantiŠypsena
Bloody Mary

INGREDIENTS :

60ml vodka.
100ml Tomato juice.

Juice of 1 lime.

3-4 drops of Worcestershire Sauce

8-10 drops of Tabasco sauce

PREPARATION :
Rim the glass with salt. Fill it with ice cubes. Drop in the spent shell. Add all ingredients except the vodka and stir. Gently slide in the vodka to form a clear layer. Place the lime slice over the rim and use the celery stick or green chilly in place of a stirrer.

Garnish : Salt Rim, Spent Lime Shell, Lime Slice, Long Celery Stick or Green Chilly.

tiesiog nueik i http://www.vivisimo.com ir uzmesk paeiska bloody maryŠypsena

geguziuke, aciu labai BučkisApkabinimasGėlėTaurė

as tai kokteiliuku nemegeja…geriausia dalimis gert…pvz kaip as: vodkyte isgeri, po to pom. sultytes…o skrandukas past mixiuka padaroGerai

Degtinytė - vakare,pom.sultys - ryte.Efektas-nuostabus.Tūsas Tūsas

kalamucha, geriausiai gert gryna degtinyte jos neusigeriant - taip sveikiau. Nera ko miksuot su visokiom xalturnom sultim is milteliu ar zaraznom kolom/fantom.
Kruvinoji Meryte - kas kita - vodkute ir sultys graziai susisluoksniuoja ir gaunasi beveik panasiai, kaip uzsigeriant is kitos stiklines, bet - cia + prieskoniukai- pipiriukai, druskytesNiam niam.
Buvau sio nuostabaus gerimo atsisakes kol nebuvo normaliu pomidoriniu sulciu. Dabartes vel pasirode tikrosios i trilitriakus supiltos, ne is pastos padarytos sultys - jos+gera degtinyte -Niam niam

Labai teisingas receptas, ypac, kai degtinyte liejasi per krastusGirtas

Auksta stopke, 2/3 pomodoru sulciu, 1/3 Auksines degtines ramiai per peili supilti, truputis druskos, juodu kaltu pipiru ir tobasko, jei yra. Ir viska zalpom pli…
Niam niam
Naminis variantas. Šypsena

rechka, nuostabuNiam niam. taip ir ash darydavauNiam niam
I sveikataTaurėAlus

Taurė

oi, zinok nemegstu as tu visu colu, sprite ir tu padzelku sultyciu…ninravica mneNe…geriausia kaip tu sakai is vis neuzsigerinet…bet zinai, moterytes netokios stiprios kaip jus berniukaiLiežuvis

kalamucha, bet jus, puikiosios, graziosios moterytes turit kitu privalumuFlirtas

Cia visi kalba apie Marytes receptuka. Koks maistelis, uzkandele labiausiai tinka su KM?Girtas

zinauMirktFlirtas

bet turit ir trukumuFlirtas