Esu ragavęs džiovintų. Kadangi prie alaus valgomo maisto tikslas yra suteikti kuo daugiau knebinėjimo, tai plekšnės tam labai tinka. Iš tikrųjų skonis neblogas. Panašus variantas su rūkymu.
Aš irgi piktinausi parduotuvėse matydamas užrašą "otas", kol galų gale pažiūrėjau į Dabartinės lietuvių kalbos žodyną… O paskui nepatikėjęs ir į Lietuvos žuvys … Vis tik OTAS… Kad ir kaip neįprasta.
Aš irgi piktinausi parduotuvėse matydamas užrašą "otas", kol galų gale pažiūrėjau į Dabartinės lietuvių kalbos žodyną… O paskui nepatikėjęs ir į Lietuvos žuvys … Vis tik OTAS… Kad ir kaip neįprasta.
[/quote]
[/quote]
bet zhvejai vadis uotu ir viskas…gali tie zhodynai rashyti ka nori…net negaliu isivaizduot sakant, otas kainuoja… ash dar paklaushchiau kas???
O žodį "žiniasklaida" žinai/naudoji? Tai dabar pabandyk prisimint, ką jis prieš 3-5 metus pakeitė. "Tuomet" tai irgi skambėjo keistai…