Žvejyba Elektrėnuose

Prognozes kibimo

O kas daugiauVeeeVeee

Ignoruoju viskas iš Ignoruoju, jūs visi is ten pat Piktas

NaktinisSliekas nevaryk bl nx tu pats is smirdancios IgnoruojuŠikšnosparnis

tos prognozes paremtos menulio faziu kaita, tik va koks algoritmas tai nepamenu, man rodos pagal potvynius ir atoslugius

Gal kas zvejojot vakar ant Elektrenu ezero ir kaip sekes?LabasLiežuvis

qqqNustebęs liudna darosiTaip

Si savaitgali girdejau kad bus blogas oras, o taip pst ir blogas kibimasTaipTaipTaip

Tave apgavoJuokiasi. Oras bus ne blogas, o tik truputį šaltokas. Užtat tokį orą mėgsta ešeriai, kurie puls kibti. Liežuvis

O tu kalk Taurėkaip aš nuo ryto ir nebus liūdna TaurėTaurėTaurėGirtas

Davai ikalam visi kartu AlusAlusAlus

GirtasGirtas

Kaliau Taurė, kalu Taurė ir kalsiu TaurėTaurėTaurė. Man skanu Niam niamNiam niamNiam niam

As jau vakar gerai ikaliau puse nieko neatsimenuGirtasAlusAlusAlusNežinau

Greiciau zvejai lekem i Elikus. Paskambino man draugelis sake zveju kaip prisikta o dar oras lux varom dar spesimTaipTaipLabas

Jeigu oras ryt bus geras Gerai leksiu vel ryt pazvejot ant Eliku ezerelioTaipTaipTaip Ir jums siulau nepasigailesiteLabas

Tai kaip sekesi jums-papasakokite mielieji!

Krikšto dukrai-5 metukai. O sekėsi taip AlusTaurėAlusTaurėGirtasGirtasGirtas

tai ko nepapasoji apie gera kliova

Elektrenuose - kaip visuomet. 1.5 kg. smulkios ir vidutines zuvies. Didesniu kuoju - gal keturios. Zuvavo mano draugas. Penktadieni didziulio ezere kitas prietelius raudes gaude. Is to kaip aiksejo ir keikesi paskambines - kibo gerai.

tai va- buvau sestadieny- nuo 6 iki 9 kliovas nerealus…kelios kuojos po 3-4 simtus gramu Taip…veliau aprimo- tai padariau taip- gardziau 1.5 m gylyje…5 cm pakeles avizele nuo dugno…ir nevirpinau- tai kas 5 min po kuoja- zdarava…Šypsenajega- patiko- silta…kibimas uztikrintasŠypsena tiesa 3 avizas lydekiokas nukando…Ne…o dvi- kai jau uzkibo- tai uzkibo kazkas- joks valas neatlaikytu…su viskuom nuejeoŽliumbia …prie manes senis tam paciam gylyje 1.5 kg karsi ikale- tai lakste kaip pasiutes is laimesCha cha…kita savaitgali ir vel minsiu…Laikykites- ElektrenaiŠypsena