ne nereikia, nes jos bus tusciavidures, nebent savo simano virsune atiduotum, tas gal tiktu
Tautis ra:
Esery, kad tau gyvate visa sia ziema ir dar kelis metus ledo ant telkiniu nebutu
wialnias ra:
eserys72 ra:
tai galvoji kad tik vienos rusies tos oranzines sakau galiu paziuret meskeriu galunes gal tiks tautaip, nes ka uzveze didmeninkai, ta visos pardes ir pasieme
bliamba tai tau reikia tu galuniu ar ne
Esery, kad tau gyvate visa sia ziema ir dar kelis metus ledo ant telkiniu nebutu
eserys72 ra:
tai galvoji kad tik vienos rusies tos oranzines sakau galiu paziuret meskeriu galunes gal tiks tau
taip, nes ka uzveze didmeninkai, ta visos pardes ir pasieme
Tautis ra:
Ko cia, balamutai, susirujoje visi, fyzdinkit i savo klubiali
kad normalei ir cia, be jokiu elytu ir varguoliu
Tautis ra:
sausaini nepasiklydai kartais
kleckute ra:
o tu ko cia atsibeldei
Taip jau isejo
Tautis ra:
o tu ko cia atsibeldei
wialnias ra:
turiu as ta oranzine, bet ji man slangavota pasirode, tai guli kazkur nepanaudota
tai galvoji kad tik vienos rusies tos oranzines sakau galiu paziuret meskeriu galunes gal tiks tau
eserys72 ra:
pernai pas save trakuose maciau tokiu oranziniu gal ir tiktu tau tik svori uzkabint ir paziuret reiktu kas ir kaip, siaip as lygtai turiu 2 virsutines dalis nuo meskeriu nereikalingas
turiu as ta oranzine, bet ji man slangavota pasirode, tai guli kazkur nepanaudota
wialnias ra:
eserys72 ra:
starkiam, feederio netinkastarkiam nepagaut man ir geltonas spiningelis tiks, man reik iki metro, bet kietesnio, fiderio virsunes nx
pernai pas save trakuose maciau tokiu oranziniu gal ir tiktu tau tik svori uzkabint ir paziuret reiktu kas ir kaip, siaip as lygtai turiu 2 virsutines dalis nuo meskeriu nereikalingas
eserys72 ra:
starkiam, feederio netinka
starkiam nepagaut man ir geltonas spiningelis tiks, man reik iki metro, bet kietesnio, fiderio virsunes nx
wialnias ra:
eserys72 ra:
wialnias ra:
i da klausimas aCirado a yra stikliniu blanku pokieciu? nes kiek ciupinejas, tai visi stintelem tik tinkamikam reik tau
ne tavo reikalas, bet man reik tokio, kad pakabinus 50-60gr nezymiai tik virsune sulinktu
starkiam, feederio netinka
Dommas ra:
tai stiperis važiuos stintų ir nupirks
nontriperis nezinia kada vaziuos, man 6dieniui jau reik, varysiu paslmpinet mokvezom ir ermitazan bet kiek pamenu pas juos kai buvo, tai mazesnio aukscio
eserys72 ra:
wialnias ra:
i da klausimas aCirado a yra stikliniu blanku pokieciu? nes kiek ciupinejas, tai visi stintelem tik tinkamikam reik tau
ne tavo reikalas, bet man reik tokio, kad pakabinus 50-60gr nezymiai tik virsune sulinktu
wialnias ra:
Dommas ra:
paprašyk, kad kas Klaipėdoj, kaune ar Zarasuos paimtu http://www.senukai.lt/index.php?stoken=D8B61128&cl=detail_search&alist
_tab=articles&sKeyWord=U%C5%BDUOV%C4%96JA&x=50&y=11&sCategoryID=—tos kurios reik, tai tik
Kur rasti?Objektas: Šilutės pl.35/Vilniaus pl.2
Objektas: Savanorių g. 18
tai stiperis važiuos stintų ir nupirks
Dommas ra:
paprašyk, kad kas Klaipėdoj, kaune ar Zarasuos paimtu http://www.senukai.lt/index.php?stoken=D8B61128&cl=detail_search&alist
_tab=articles&sKeyWord=U%C5%BDUOV%C4%96JA&x=50&y=11&sCategoryID=—
tos kurios reik, tai tik
Kur rasti?
Objektas: Šilutės pl.35/Vilniaus pl.2
Objektas: Savanorių g. 18
wialnias ra:
i da klausimas aCirado a yra stikliniu blanku pokieciu? nes kiek ciupinejas, tai visi stintelem tik tinkami
kam reik tau