kam cia labai juokinga?
nes vairuot už****
lovoj guliu ir neketinu keltis nors brolis paskambino, fizdako israse, ves mane pasiimti masiniuko
Jolitukas ra:
mende ra:
muxa daugiadienieseas? kudie? vakar gi tik, siandien nieka neimu ir daugiadieniu pas mane nebuna
a tai ko nevairuoji
Jolitukas ra:
eserys72 ra:
Jolitukas ra:
t-vilkas ra:
nu ziurek. o kur zemyna, idomu kaip jai sekasi nerukyt?tai zemyna zveryne ir yra, nakti pese kaip turi buti, bet sake po baliaus ir vel nerukys
o cia maikes plese papus draske kad pades tabletes
tai jos ir padejo, gal tiesiog alko suveike, kaip zinia, kai isgeri zmogus, ipatingai rukyti norisi
by,bis cia ne alko, valios ner ir viskas ar skaitei ka rasiau del svogerio kad ir nerukydavo
joooo
Jolitukas ra:
t-vilkas ra:
man gal irgi padetu, nes as kai geriu, tai manes netraukia rukyt. vakarui uztenka kokiu 3-4 cyzuo as atvirksciai, kai isgeriu galiu viena gesinti, kita degtis, bet tada jau antra diena, tai jokio alko ir jokiu cigareciu
dauguma zmoniu taip, kai tik isgeria, tai cyza po cyzos ruko
Jolitukas ra:
t-vilkas ra:
man gal irgi padetu, nes as kai geriu, tai manes netraukia rukyt. vakarui uztenka kokiu 3-4 cyzuo as atvirksciai, kai isgeriu galiu viena gesinti, kita degtis, bet tada jau antra diena, tai jokio alko ir jokiu cigareciu
man po ekspediciju tie dalykai slykstus palieka iki kitos ekspedicijos
t-vilkas ra:
man gal irgi padetu, nes as kai geriu, tai manes netraukia rukyt. vakarui uztenka kokiu 3-4 cyzu
o as atvirksciai, kai isgeriu galiu viena gesinti, kita degtis, bet tada jau antra diena, tai jokio alko ir jokiu cigareciu
mende ra:
muxa daugiadieniese
as? kudie? vakar gi tik, siandien nieka neimu ir daugiadieniu pas mane nebuna
man gal irgi padetu, nes as kai geriu, tai manes netraukia rukyt. vakarui uztenka kokiu 3-4 cyzu
eserys72 ra:
Jolitukas ra:
t-vilkas ra:
nu ziurek. o kur zemyna, idomu kaip jai sekasi nerukyt?tai zemyna zveryne ir yra, nakti pese kaip turi buti, bet sake po baliaus ir vel nerukys
tai jos ir padejo, gal tiesiog alko suveike, kaip zinia, kai isgeri zmogus, ipatingai rukyti norisi
t-vilkas ra:
tai aisku tada su jos metimu rukyt… nieko nebus
by,bis cia ta hemija jei pats valios neturesi nors svogeris pries keleta metu buvo metes irgi su tabletem kazkokiom ,jam is bulbasu buvo parveze tai kad ir irgi nerukydavo o dabar nezinau kai fura pradejo vairuoti gal ir vel pradejo
Jolitukas ra:
t-vilkas ra:
muxa daugiadieniese
tai aisku tada su jos metimu rukyt… nieko nebus
t-vilkas ra:
nu ziurek. o kur zemyna, idomu kaip jai sekasi nerukyt?
tai zemyna zveryne ir yra, nakti pese kaip turi buti, bet sake po baliaus ir vel nerukys
ką ožkučiai?
nu ziurek. o kur zemyna, idomu kaip jai sekasi nerukyt?