ŽVEJŲ KLUBAS

kam cia labai juokinga?Piktas

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

nes vairuot už**** Cha cha

lovoj guliu ir neketinu keltis Drovus nors brolis paskambino, fizdako israse, ves mane pasiimti masiniuko Žliumbia

a tai ko nevairuoji Nekaltas

by,bis cia ne alko, valios ner ir viskas ar skaitei ka rasiau del svogerio kad ir Girtas nerukydavo

joooo

dauguma zmoniu taip, kai tik isgeria, tai cyza po cyzos ruko

man po ekspediciju tie dalykai slykstus palieka iki kitos ekspedicijos Juokiasi

o as atvirksciai, kai isgeriu galiu viena gesinti, kita degtis, bet tada jau antra diena, tai jokio alko ir jokiu cigareciu

as? kudie? vakar gi tik, siandien nieka neimu ir daugiadieniu pas mane nebuna Špyga

man gal irgi padetu, nes as kai geriu, tai manes netraukia rukyt. vakarui uztenka kokiu 3-4 cyzu

tai jos ir padejo, gal tiesiog alko suveike, kaip zinia, kai isgeri zmogus, ipatingai rukyti norisi

by,bis cia ta hemija jei pats valios neturesi Juokiasi nors svogeris pries keleta metu buvo metes irgi su tabletem kazkokiom ,jam is bulbasu buvo parveze tai kad ir GirtasGirtas irgi nerukydavoNe o dabar nezinau kai fura pradejo vairuoti gal ir vel pradejoKietas

ŽliumbiaŽliumbiaJuokiasiJuokiasi o cia maikes plese papus draske kad pades tabletes BlogaiBlogai

muxa daugiadieniese NekaltasCha cha

tai aisku tada su jos metimu rukyt… nieko nebus Juokiasi

tai zemyna zveryne ir yra, nakti pese kaip turi buti, bet sake po baliaus ir vel nerukys Cha cha

ką ožkučiai?

nu ziurek. o kur zemyna, idomu kaip jai sekasi nerukyt? Nekaltas