ŽVEJŲ KLUBAS

ryte dazniausiai kimba nuo dugno

as kaime pas save tai zvejojas ant sroves, bet itariu sroves biski skiriasiJuokiasi o tu skaites viena, o pisdelini kitaJuokiasi duobes buna 30-40m, bet stinteles trauki is maksimum 20m gylioCha cha jauti skirtuma? tarp duobes gylio ir stintu kibimo gylio?Juokiasi

sumaisius fluoro dazus, epoxy, pigmenta, ir fosforinius miltus, dazai “suvire” idomu kokio xujo yra ekologiskam pigmente, jeigu nuo jo nitruxa “suverda”PavargęsJuokiasi

seliava as viena esu pagaves, ~30cm kazkodel atrodo, kad ji tuomet sveria ~200gr, bet greiciausiai maisau svoriCha cha senatveCha cha

as ne aiskinu blecNeas tik apie gylius ka esu skaites ir kur esu gaudes rasau Taipo ant sroves as dukart gyvenime esu buves LinksmybėsJuokiasipirma kart dugno neradauLinksmybėsantra kart pugzliu debesi pagavau Juokiasi

a jus nuo stintu ant seliavu persimetet…

mendaugai tu aiskini stinteliu temoj panasiai, kaip as tave mokyciau kaunuskese ant sroves gaudytJuokiasi o apie tokia zvejyba as nyxuja nekertuJuokiasi

Gerai

3 Taip

a lasisu kiek nudusinai?Cha cha

ŠpygaŠpygaŠpyga namie buvo. tik gryzau, lydekos vaikas istrauktas, kokiu 25-30 cm ir vsio

tegu gryzta slakiecai uzaugt, rudeni bandysim vel jamtJuokiasi

ko urodcai nežvejojat, šlakis juda neblogaiGerai

pagal suvalgyta svori zuvies tai stinteliu daugiau iseina, nebent lydekas kartu su kaulais valgaiJuokiasi

kaip ir tavo papyzdeavojimasJuokiasi

negaudau eseriu-tingiuCha chabbd per diena 60-90 ekeciu xuja.rintKvankt?nebent rusu puse,Kursmarese-auksine radus ir nuo puskilio ir aukstynGeraiValioMirkt

LinksmybėsLinksmybėsLinksmybėsatpysdavojimas tavoJuokiasi

xujnia tie miaksraiVeeeBlogai va eseriukai sprindiniai sukepinusGeraiNiam niam tik uzsipisimas juos valytVeee

Klastaka tu suka turi pries keptus meksrus,blia???man ir patinka,ypač mazi,taip sukepina,kad nei kaulu nereik rinkt-triauskini,kaip semkas suAlusŠpyga

kekšė kazi tambovskas nenuskendo nery skambijau y abu Mobilusis nekelia rago NežinauNežinau