ryte dazniausiai kimba nuo dugno
as kaime pas save tai zvejojas ant sroves, bet itariu sroves biski skiriasi o tu skaites viena, o pisdelini kita duobes buna 30-40m, bet stinteles trauki is maksimum 20m gylio jauti skirtuma? tarp duobes gylio ir stintu kibimo gylio?
sumaisius fluoro dazus, epoxy, pigmenta, ir fosforinius miltus, dazai “suvire” idomu kokio xujo yra ekologiskam pigmente, jeigu nuo jo nitruxa “suverda”
seliava as viena esu pagaves, ~30cm kazkodel atrodo, kad ji tuomet sveria ~200gr, bet greiciausiai maisau svori senatve
as ne aiskinu blecas tik apie gylius ka esu skaites ir kur esu gaudes rasau o ant sroves as dukart gyvenime esu buves pirma kart dugno neradauantra kart pugzliu debesi pagavau
a jus nuo stintu ant seliavu persimetet…
mendaugai tu aiskini stinteliu temoj panasiai, kaip as tave mokyciau kaunuskese ant sroves gaudyt o apie tokia zvejyba as nyxuja nekertu
wialnias ra:
t-vilkas ra:
namie buvo. tik gryzau, lydekos vaikas istrauktas, kokiu 25-30 cm ir vsioa lasisu kiek nudusinai?
3
t-vilkas ra:
namie buvo. tik gryzau, lydekos vaikas istrauktas, kokiu 25-30 cm ir vsio
a lasisu kiek nudusinai?
eserys72 ra:
kekšė kazi tambovskas nenuskendo nery skambijau y abu nekelia rago
namie buvo. tik gryzau, lydekos vaikas istrauktas, kokiu 25-30 cm ir vsio
f’eD ra:
ko urodcai nežvejojat, šlakis juda neblogai
tegu gryzta slakiecai uzaugt, rudeni bandysim vel jamt
ko urodcai nežvejojat, šlakis juda neblogai
mende ra:
kaip ir tavo papyzdeavojimas
pagal suvalgyta svori zuvies tai stinteliu daugiau iseina, nebent lydekas kartu su kaulais valgai
wialnias ra:
mende ra:
wialnias ra:
papysdavojau mendauga stinteliu temojatpyzdavojau
atpysdavojimas tavo
kaip ir tavo papyzdeavojimas
wialnias ra:
xujnia tie miaksrai va eseriukai sprindiniai sukepinus tik uzsipisimas juos valyt
negaudau eseriu-tingiubbd per diena 60-90 ekeciu xuja.rintnebent rusu puse,Kursmarese-auksine radus ir nuo puskilio ir aukstyn
mende ra:
wialnias ra:
papysdavojau mendauga stinteliu temojatpyzdavojau
atpysdavojimas tavo
artas1202 ra:
ka tu suka turi pries keptus meksrus,bliaman ir patinka,ypač mazi,taip sukepina,kad nei kaulu nereik rinkt-triauskini,kaip semkas su
xujnia tie miaksrai va eseriukai sprindiniai sukepinus tik uzsipisimas juos valyt
wialnias ra:
papysdavojau mendauga stinteliu temoj
ka tu suka turi pries keptus meksrus,bliaman ir patinka,ypač mazi,taip sukepina,kad nei kaulu nereik rinkt-triauskini,kaip semkas su
kekšė kazi tambovskas nenuskendo nery skambijau y abu nekelia rago