bet tai kai koloxoz Nr.1 suprastejo, skaityk beveik visai kliovo nerasta
nu nx, reiktu kazka idomesnio nusiziuret, ir uzsakyt, kad is lenku atveztu
ciucika perfistu snukiu, gulinti ant raudono ledo, toki ji seniai matei?
t-vilkas ra:
ale ziurau i tave vycia ir galvoju, kaip tu netingi rasyneti ir gincytis…
pac daznai saves paklausiu
Robertas® ra:
eserys72 ra:
t-vilkas ra:
bailys
ne bailys paprase ir padariau kitoje temoje netrinciau
myznius nxj, paprasys ir nuciulpsi, nes jei kitas paprasys neciulpsi? xujasosas tu kaziolas - myznius, zemiau plintuso o ne baxuras gaidys *****as jaserys dar i privata raso dzebiloidas, nu ka blia pabanino - da bby dejau as ant to klubo nesitrioxinu ir nemyzu del banu, kaip atmata vaflis jeserys 72
Ja vsio skazal
ne tu fafli tik y pryvata verki moderam kad tave gaidy visi **** per burna ir
ale ziurau i tave vycia ir galvoju, kaip tu netingi rasyneti ir gincytis…
vengia aCakymo
Nonstoperis ra:
busi stinteliu mite?
vaflis sake bus tare savo gaidiska zodi taigi jis kiec karys ne koks triohala ahujienas vyras taigi
Robertas® ra:
eserys72 ra:
t-vilkas ra:
bailys
myznius nxj, paprasys ir nuciulpsi, nes jei kitas paprasys neciulpsi? xujasosas tu kaziolas - myznius, zemiau plintuso o ne baxuras gaidys *****as jaserys dar i privata raso dzebiloidas, nu ka blia pabanino - da bby dejau as ant to klubo nesitrioxinu ir nemyzu del banu, kaip atmata vaflis jeserys 72
Ja vsio skazal
paciulpk asile tu nedpistas vafli tau klausima uzdave stopikas atsakyk bet ka tu vaflis gali atsakyti triohala budamas
busi stinteliu mite?
PS, ne bailys o apuscenas prie parasos loxas!! paprase padariau ir pasidziauge duzes urodas, vaflis akmenes xujasosas nedabytas
Nuo: eserys72 2015-01-19 07:07:09
Robertas® rašė:
Zemyna ra:
Kazkoks bobinciu klubelis o ne ZK BaisusKvankt? a jums patiems negeda uz savo rasliavas BlogaiVeee
O tu kode ne sarase tarp dalyviu ??Klasta butm eseriui drauge ant ledo ApkabinimasLabasCha cha
ka skylėlaizis patrumpino lenciuga gaidziuiŽliumbiaŽliumbia
eserys72 ra:
t-vilkas ra:
bailys
Ja vsio skazal
eserys72 ra:
Nonstoperis ra:
eserys72 ra:
Nonstoperis ra:
tu kai toliau nei vietinės trakų šūdbalės nevarai, tai tikiu, kad tau pofig
px man ir tie visi ezerai ar jie uzsala ar ne as kai meciau zvejot tai visikai dpzd man ta jusu zvejyba ir visos marios *pimp…*arios ir visokios pelkes
o tai, kuo dabar ponas užsiimate?
durniu volioju nx kazkaip ta zvejyba atsibodo nieko nepagauti
ateis pavasaris ir pradės imt
Nonstoperis ra:
eserys72 ra:
Nonstoperis ra:
px man ir tie visi ezerai ar jie uzsala ar ne as kai meciau zvejot tai visikai dpzd man ta jusu zvejyba ir visos marios *pimp…*arios ir visokios pelkes
durniu volioju nx kazkaip ta zvejyba atsibodo nieko nepagauti
eserys72 ra:
Nonstoperis ra:
Nonstoperis ra:
eserys72 ra:
Nonstoperis ra:
eserys72 ra:
Nonstoperis ra:
bliamba kokia kujova žiemakuom ji bloga
marios neužšala
pofik tos marios