buvo tokių minčių
O ka, visai smagu butu. Kokie 4 susedai po stogu ir silta ir linksma, o jei dar stinta eina… Svajone
Dar321 rašė:
RicoOriginalaz rašė:
šalta joj - turiu omeny jei per naktį ant karšių…Lauke buvo palei -10, o viduj nuo halogeno + apie 0/-2
Jei dar kokią kerosinkę pasistatyt, tai ir + galima pasdaryt
Klausai, a nuorodą internete tais daiktas turi?
evil’as rašė:
Dar321 rašė:
RicoOriginalaz rašė:
šalta joj - turiu omeny jei per naktį ant karšių…Lauke buvo palei -10, o viduj nuo halogeno + apie 0/-2
Jei dar kokią kerosinkę pasistatyt, tai ir + galima pasdarytKlausai, a nuorodą internete tais daiktas turi?
http://www.salmo.com.ua/zima07/62-63.pdf (2-as psl.)
pati papraščiausia apsauga nuo vėjo didesnis plėvės gabalas, kiek esu matęs neudojas kiti, kitas daigtas nt paprastų rogučių pasidarom tokią kaip burią apsaugo nuo vėjo, o kai norim supakuori ištraukiam kelis vamzdelius ir viskas… Kitą konstrukciją esu matęs toks plėvelinis namukuas su šlajom o viduj žibalinė lempa eik kur nori kaip sraigė…
taip pat tikriausiai esi mates vatuvke, vailokus ir ušanke - atsibusk heksai, paziurek kokiam amziuje gyvenam
Heksogenas rašė:
pati papraščiausia apsauga nuo vėjo didesnis plėvės gabalas, kiek esu matęs neudojas kiti, kitas daigtas nt paprastų rogučių pasidarom tokią kaip burią apsaugo nuo vėjo, o kai norim supakuori ištraukiam kelis vamzdelius ir viskas… Kitą konstrukciją esu matęs toks plėvelinis namukuas su šlajom o viduj žibalinė lempa eik kur nori kaip sraigė…
Geras dalykas kas ant stintu sedi ir karsioku ypac nakty kai vejai ir tt esu mates ir ne viena kart yra salmo puslapyje kazkokiu suomisku lb mandriu o populiariausios tai tos holiday …
Problema ta,kad visos tos palapines stovi,kol nepakyla vejas,o kai nera vejo,ir be palapines nesalta.Teko matyti,kai zmones vargsta, stato,o vejui pakilus ,tas palapines vaikosi po marias,arba stengiasi kazkaip atplesti nuo ledo ir is naujo pastatyti.Geriausia yra tvirta uzuoveja,ant tvirtu kuolu,o palapine nebent tik nuo didelio salcio ramiu oru.
karpis22 rašė:
Problema ta,kad visos tos palapines stovi,kol nepakyla vejas,o kai nera vejo,ir be palapines nesalta.Teko matyti,kai zmones vargsta, stato,o vejui pakilus ,tas palapines vaikosi po marias,arba stengiasi kazkaip atplesti nuo ledo ir is naujo pastatyti.Geriausia yra tvirta uzuoveja,ant tvirtu kuolu,o palapine nebent tik nuo didelio salcio ramiu oru.
o kur mūsų užuovėjos
sadyvra rašė:
karpis22 rašė:
Problema ta,kad visos tos palapines stovi,kol nepakyla vejas,o kai nera vejo,ir be palapines nesalta.Teko matyti,kai zmones vargsta, stato,o vejui pakilus ,tas palapines vaikosi po marias,arba stengiasi kazkaip atplesti nuo ledo ir is naujo pastatyti.Geriausia yra tvirta uzuoveja,ant tvirtu kuolu,o palapine nebent tik nuo didelio salcio ramiu oru.o kur mūsų užuovėjos
Mano,tai pas mane garaze,o tavo
Heksogenas rašė:
tai va is kur ta fantazija. kokius klijus uostai palapinej?
karpis22 rašė:
Mūsų stovėjo ir per ventiliaciją antraip nebūtumę net statę
O prie lado tvirtinom labai paprastai - iiilgais cvekais pribubinom
Pedro rašė:
Heksogenas rašė:
pati papraščiausia apsauga nuo vėjo didesnis plėvės gabalas, kiek esu matęs neudojas kiti, kitas daigtas nt paprastų rogučių pasidarom tokią kaip burią apsaugo nuo vėjo, o kai norim supakuori ištraukiam kelis vamzdelius ir viskas… Kitą konstrukciją esu matęs toks plėvelinis namukuas su šlajom o viduj žibalinė lempa eik kur nori kaip sraigė…tai va is kur ta fantazija. kokius klijus uostai palapinej?
Kažkas kitas uostė matyt nes aš visą šitą skaičiau literatūroje…
Heksogenas rašė:
<…>namukuas su šlajom<…>
kas tas yr?
Dar321 rašė:
O prie lado tvirtinom labai paprastai - iiilgais cvekais pribubinom
Va pažiūrėjau į tavo palapinės nuorodą ir pagalvojau, kad visai neblogai karpinis dome’s tiktų. Kaip tik galima statyt ir be dugno, tik va kažkai abejoju aš tų cvekų patikimumu - ar nepradės vėjui plėšiant palapinę šaudyt jie…
http://www.spro.nl/_img/hotitem_dec2005/popup/strategy/NL/strategy-fol
der005.pdf
pasistatykit jurta , kaip eskimai
originaliai atrodysit ant ledo
evil’as rašė:
Dar321 rašė:
O prie lado tvirtinom labai paprastai - iiilgais cvekais pribubinomVa pažiūrėjau į tavo palapinės nuorodą ir pagalvojau, kad visai neblogai karpinis dome’s tiktų. Kaip tik galima statyt ir be dugno, tik va kažkai abejoju aš tų cvekų patikimumu - ar nepradės vėjui plėšiant palapinę šaudyt jie…
http://www.spro.nl/_img/hotitem_dec2005/popup/strategy/NL/strategy-fol
der005.pdf
Tavojoj nuorodoj esančios palatkės l.žemos - 1,38m ir neaišku kaip surinkimas jų…
Na o dėl cvekų in lada jau rašiau gi, kad šiek tiek kampu įbubijus su plaktuku (net tokį turėjom) jokie musonai neišlups - išbandyta jau pernai per nemenką ventiliaciją
Sykį matėm palatkę - PP
Dar321 rašė:
…Na o dėl cvekų in lada jau rašiau gi, kad šiek tiek kampu įbubijus su plaktuku (net tokį turėjom) jokie musonai neišlups - išbandyta jau pernai per nemenką ventiliaciją
o kaip paskui isbubinot tuos cviekus kai pakuotis reikejo?