Zaidziat kas nors? :)

Kad ir dabartinė ne karvę kainuoja, 40lt Canyon slim kažkokia, faina tokia. Cha cha

Avilys gera virve rado, baigia pasikart, vos vos kvepuoja, i fotkes komentarus ir pm dar galima x)

juokingiausia tai, kad jiems visi tie bespridelai atsitinka pries pat savaitgali Cha cha

Laukiu nesulaukiu pirmadienio. Jei ir išaušus antradieniui tesis šita agonija, viskas aišku… Reikia po biškį ieškotis ir kitų vietų patrolint.

Ką jūs čia pezat?

aš tik šiandien supratau kad postai nesirašo temose Juokiasi

Tai tau gerai, o mano shirdis jau verkia nuo galima sakyti 5dienio… Juokiasi

Tipo neveikia forumas? Cha cha hehe kažkodėl nestebina Cha cha

Kushliau, iskritai is medzio? Cha cha

Skotas pabego is skestancio laivo Šypsena Kur nebegsi, kai toks bispredelas cia

Agam, apsikeitem trumpais PM su Skotu, tai jo mintys irgi panasios kad Avilyje biciu maras. Ir siaip, avilyje as jau virs 10 metu, tai kas metai bitininkyste silpneja ir silpneja, matyt siai bendravimo formai ateina xana.

aš ir galvoju kodėl nieks forumuose nerašo Cha cha

Nu blogiausiu atveju pasikursim kažką kad ir ant phpbb

Tai ką dabar snukiaknygė artėja kaip nauja bendravimo forma. Žliumbia

Gal rimtai koki sukurt atskira foruma ZK Nekaltas

as irgi nieko pries uz atskira nuo B+ geimeriu bendruomene Šypsena reikia ikalbet skota finansuot projekta Šypsena juk net uzdirbti is reklamos galetu Šypsena

Gera mintis, mano sąskaita yra pasiruošusi primti donacijas hostingo išlaikymui. Taip Cha chaO jei rimtai dar vieno beverčio forumo kūrimas žaidimų tematika man rodos būtų kažin ar kuo ypatingas. Mano manymu yra kur kas svarbiau kas čia bendravo su kuriais žmonėmis patiko tą galimybę ir toliau išlaikyti bendravimo. Bent jau mano akimis taip. Bet daugumą čia sieja žaidimai, taip, kad vėl grįžtame prie to pačio… Žaidimų. Šiaip tai pritariu idėjai, reikia turėt visad atsarginį variantą B. Bet škotas ir geras, jei žinojo kažką ir nedasakė. JuokiasiŠiaip išlaikymas daug nekainuotų jei turėtume savo serverį kokį, kiek kas prisidėtų ir jei padalinus ant daugiau žmonių tai ta suma būtų menka.

Keliamės į games.lt Juokiasi O jei rimtai tai neapsimoka kažko kurt, nes būtų apmiręs, nebent kas kokią gerą idėją sugalvotų Cha cha Arba į facebooką JuokiasiBitė sako, kad problema sprendžiama Cha cha

Games.lt Juokiasi Gerai

Feisbuke maciau yra kazkokia b+ grupe, bet mirus Cha cha