Man kuo puikiausiai isijunge paspaudus ant tos pacios kaukoles.
nu siaip ne taip surinkau tau daiktus ale pirmas ispudis, nieko gero
Kokius dar tau daigtus surinkai ? Gal del to, kad nesidomejai ir tik pagal tutoriala clickini viska Daug jis turi ir dar tures visokiu variaciju, ne tik nuo zombiu reik isgyvent, bet ir islykusiuju kitu reiks pasisaugot, nes del plotu kur ieskot maisto galesi pvp kautis su kitais, tad ar safehouse liks ik tavo ar teks dalintis nuo taves priklausys.
kur gaut daugiau vandens ir maisto? ;D
Scavange’ing pastatus visokius
Supratau, kad jie patys pasigirdo ir pasimaitina, tik reik pasirupint, kad backpack`a jie turetu gerimu ir maisto ? Nes is po nakties kaikuriu atsistate food indikatorius
as irgi taip manau, nes maniskiai jau uzsilenke butu
ou, senaji geraji urbandead primena reik butinai isbandyt
Taip ir neteko urbandead zaist. Vertas jis demesio ?
tai kad scavenginu, ale jei ka randa tai nebent kokia beisbolo lazda
Pakankamai įdomus žaidimas, tik ką be “scavenginčiau” nieko nerandu
Na as tai jau savo safehouse pastaciau Siaip galejo sugalvot, kad reiktu ir medziagu kokiu jam statyt, o tai labai paprastai lvl turi SP turi ir statai, 10min uztrunka. Greiciau fear uzsipyldo , bet turi viena zmogu palikt gynt ji, nes gali uzpult ir zombiai ir kiti zaidejai. SIaip dar ne vieno zombio nenukirtau, 2kortelias turiu, 1achievmenta
O jei visas Squadas išdvės kas tada ? Man tai gresia, be vandens ilgai botai netemps
scavengink ten kur didelis sansas lootint daigta ir pora kart juk gali, Mokyklose, orouostose gerai vanduo krenta.
echo>urban dead tai grynai textinis mmo Nezinau, ar patiks tau toks. Ir siaip jau kaip ir senas toks… Man tai patiko Uzkeliau mokslininka iki paskutinio lygio ir jau nebelabai ka ten beliko veikt, kadangi paskui prasideda zombiu masiniai naikinimai, gynimaisi pries atakas ir panasiai, o tam jau reikia paciam but kazkokioj grupej ir labai aktyviai viska stebet, kadangi atsijungius veikejas vis tiek miega, ir jei per nakti keli zombiai islauzia barikadas - vsio. ryte jau zombis busi… bet siaip idomus. isbandysiu kada sito beta-jei bus toks kaip ud, tai vel turbut uzsivesiu keliem menesiam…