Windows Mobile: patarimai, diskusijos, apžvalgos

siendien pasikeite windowsmobile.com svetaine ka manote apie jos dizaina?

toli grazu ne viso softo ieskau tik kai kurio, kurio tamstos kaip dideli WM zinovai vistiek nesugebat pasiulyt deja Nekaltas isskirtinis jis kol kas yra savo hardwaru, o ne softwaru Nekaltas

Aš tai tavęs nesuprantu. Susikūrei savp klubą, tai ir dalinkis tada ten softu ir klausimais, tai ko dabar pats čia lendi? Juk sakei, kad tavo delninukas išskirtinis, bet kažkodėl viso softo čia ieškai. Ką aš anksčiau tau sakiau? Atsimeni?

na reikia kita versija ieskot, nes pas mane veikia viskas. jau keli menesiai isimetes wm6

gal kam pavyko gauti?

528mhz ir 128 ram,nera daug sakyciau,bet jeigu sugebes optimizuoti pati veikima,tai manau gali neblogai dirbti Mirkt

Va cia parodau nauju programu pliusus ir minusus. Nemoku as ju nulauzti Liūdnas
http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/463.593294.24…-=(5920
31399

Kaip paciame PDA paleisti *.exe failus? Nes kitaip programa neveikia, o kompe nepasileidzia tie key…

O kokia programa reikia daryti screenshoot’us

Dekui, man irgi tiko sis variantas.

Tipo hard reset? Tarkim maniškiam reikia laikyti 3 mygtukus paspaustus (žalią, raudoną ragelių ir išjungimo mygtukus) ir paspausti su stylusu tą reset.

O kaip padaryti format delninukui? Buvau padares su Pocket Controller, ten labai lengva, bet programai netiko mano vaistukai. O dabar su senesne tos programos versija neuztenka. Telefone tokiu nuresetinimo pasirinkimu nera, nu tik reset mygtukas, bet man ne to reikia.

apie SE X1:
The chaps over at Terminal.hu have just managed to get hold of some very interesting Xperia X1 images. The new pictures show the device will be running the yet-to-be-announced Windows Mobile 6.1 OS, and that explains why we weren’t allowed a thorough hands-on at Mobile World Congress 2008. However, that is not all we have learnt from the new screen shots.

Besides what we knew before, we can now tell the Xperia X1 will have a Qualcomm 7200A CPU running at 528 MHz, 128MB RAM and a nice ‘n’ juicy, 1500 mAh battery. Sure, we were not overwhelmed with our first gimped hands-on, but on paper it looks like this sure is one beast. The 528 MHz processor has us excited, but with it being Windows Mobile, we’ll be surprised if the onboard RAM doesn’t prove itself to be insufficient for heavy multitasking.

Jau yra foto, kur matoma, kad procesorius 528Mhz, 128Mb RAM

Tuoj atsiusiu.

Ziurekit, kaip kalendoriaus irasus sinchronizuoti per Active Sync? Nes tik Favorites galima, o kitur neimanoma varneliu uzdeti…

gali man atsiusti i emaila: [email protected]
isanksto aciu!!!Taip

Visus, tai jūs man sakot, kad reikia išjungti rėžimą integruotas GPS imtumas ir jungti tipo kitoks, pajungtas ir visas ten išvardintas com jungtis bandyt?

tingėjau verst… paskaityti komentarus reikėjo…
You just have to install pocket cm for the contacts, slide2unlock for the slide thing when you switch on the phone, wisbar advance 3 with an osx skin that I’ve found in a forum and wisbar advance desktop with an iphone skin…
I can’t remember exactly where I did find all this stuff, but with the help of google it won’t be difficult…

geras Taip

is telearenos naujas kaip tik iseina qtek 9100 http://www.telearena.lt/katalogas.php?mod=322

Variantu tikrai yra Angelas. Qtek 9000, HP rw6818 pries pora dienu dar buvo skelbime uz 700 litu, HTC manau ne viena rastum.
As tai dabar labai gailiuosi, kad UK nepirkau Palm Treo 750 Užsispyręs.

Gal kas turit kokia gera programa, skirta PDF failams skaityti?