Windows 10 - nuomonės, patarimai

Jezau, matau, kad Atheros wifi pas taves? Cha cha Ar tik kartais nebus tokia beda kaip pas manes buvo, kai padejo tik tinklo plokstes pakeitimas i kitokia.
http://banga.tv3.lt/lt/2forum.showPosts/894224.461-=(1440105416
Koks cipas stovi? Cha cha

su situo paciu atheros cipsetu PILNA skundu nuo windows 10 atsiradimo.

ir kaip pagrindinis vaistas - seno driverio irasymas.
bbd avinai

Supratau. Šiaip tai kol kas jokio skirtumo nėra.

Nuėjus į Updates, gali paspaust Stop Insider preview builds. Nežinau, kas toliau vyksta. Manau, kad lieki su esamu buildu, tik gal ekrano kampe rašys, kad not genuine versija ir prašys aktyvuoti. Arba gal tai parašys, kai vėliau atsinaujinsi į SR1 RTM.

Manau šiuo atveju labiau galima kaltint Asus. Nes nemanau, kad MS patys rašo draiverius visiemsŠypsena Asus matyt davė jiems kažkokius naujus, gal dar eksperimentinius draiverius, kurių patys šiam modeliui nesiūlo. Gal MS suklydo ir kitam modeliui siūlomus draiverius pasiūlė ir tau, nes blogai identifikavo kažką.

krc, microsoftas - daunai, nedabyti ubliudkai. bbd.

i savo asus K56CA isimeciau win10 (liepos pabaigoj, kaip ir visi). nuo to laiko puliavo wifi. jei ant wifi - pradedi siusti/uploadint nors kiek, wifi dingsta ir visaip kitaip puliuoja. ijungi kabeli - viskas zeba.

tikrinu - nu naujausias driveris. 10.0.0.321 versija. ms nieko naujau neranda.
ir tada nueinu i asus psl. nu bl, win 10 ner driverio. bet yra tik win 8.1 - 10.0.0.2** versija. poros metu senumo.

parsisiunciu, ismetu sumesta win 10 driveri, sumetu win 8.1

nu blia - kaip ranka nueme visas problemas.

kekšė, daunai is mikrosofto

O kas yra išėjimas? Nebesinaudojimas Windows 10 Pro?

Oficialiai tai ne. Patys MS savo bloge rašė, jei atsinaujinus į 10242 išeisi iš Insider programos, nebus legali versija. Nebent vėl apie kokius apėjimus kalbi.

Su Windows 10 irgi yra panaši situacija. Jei įsidėjęs buvai Windows Insider, legaliai irgi atinaujint galėjai į 1042 versiją, kuri ir tapo RTM versija.

Isvis, Win7 jau galima i kapines isleist amzino poilsio. Blogiausiu atveju, win 8.1, geriausiu - Win10.

Vistik klydau del WIN 10. Verta atsinaujint ir sumoket pinigus Gerai Nuostabi sistema.

pas mane 10ke sedi desktope, mano laptope 8.1 sedi. pas kaimyna 10ke hp laptope sedi. ta ir kaprizijasi. kadangi neturiu as laiko ten zaisti, tai nepamenu, kad buciau bandes touchpadu visokias kombinacijas Mirkt

Pas tave touchpado scrollingas veikia?

katik desimtke pradangino wi fi HP laptope Cha cha
device manager rodo, kad yra tipo veikia be problemu. plane mode isjungtas. bet pati vindoze sako nera wifi devaiso Cha cha
cia tai ivyko po mielojo HP update kazkokio Cha cha

Nežinau ar šioje temoje kam bus aktualu, bet paskutiniu metu daug kur rašo apie tai, kad MS siunčia pilną win10 instaliaciją net į tuos kompiuterius, kurių naudotojai nepasirinko rezervuoti win10. O tai gali būti apie 6 GB (man C diską užkimštų). Tiesa, pas mane tas nevyksta. Man mano win7 net ir rezervacijos pranešimo neparodė (įtariu dėl nudusintos aktivacijos). O čia šito atjungimas registre: http://betanews.com/2015/09/11/how-to-stop-windows-10-downloading-auto
matically/

Tai ne atnaujinimas o naujas testinis build’as, kadangi dar esi testuotojų programoj. Su šitais buildais būna, kad po nesėkmingo įrašymo pradingsta. Bet man po panašaus atvejo visgi atsirado po kokių 3 update check paspaudimų ir perkrovimų. Dar gali Disk Cleanup paleist su adminu ir pravalyt old installations it windows installation files (kur daug GB bus). Nebent planuoji sugrįžt į Windows 7 ar 8 (jei darei upgrade), tada old installation netrink. Disk Cleanp: Control Panel > Administrative tools.

Siuntė man atnaujinimą į test release_th2_10532pro bet harde trūko vietos o ištrint nebuvo ką, tai pasididinau
harde vietos ir prapuolė tas atnaujinimas, nebėra .

Kas turit visokiausių problemų su asociacijom ir pan, ar update’ų neišjungę kartais?? Man kai tik įsirašiau irgi buvo kelis kartus kažkas tokio, bet po to pasitaisė, tai manau update keliu. Šypsena

Pas mane jokiu problemu. Asociacijos tiek 7zip, tiek MPC tiek irfanview veikia normaliai.
Beje, is virtualiu CDROM rekomenduoju http://wincdemu.sysprogs.org/

ale rimtai gal restartuojant nusimuša… aš kai paprastai hiberneitinu, tai restartas retesnis variantas, bet visgi panašu, kad su tuo susiję…