Tipsy rašė:
vasarele rašė:
O desertui kas geriau tiktu?dabar galvoju ar esu maciusi ji isvis deserta valganti
Zuikine, primink!
man atrodo per naujameti slamstem, kur nupirkau kazka
Emmi rašė:
O stai ir as Velyvas rytas kazkaip
Taigi, apie tuos sokius… nu ka as galiu pasakyti, kad gal su breiku galim ir nesusidoroti Gal geriau jamam koki hip hop’a?
Aprangos gaila, nerinkau, nes tik dabar apie sokius tesuzinojau… tai sorry, kad nuvyliau. Bet jei mane jau ipareigojat tam reikalui, tai pasistengsiu nuo dusios Beje, zuikis savo lapkiu dar niekur neprikiso Manau ir neprikis, nes as tai esu tvirta ir uz savo nusistatymus galiu pastoveti: manes nepapirksi
Saunuole
Tipsy rašė:
na jo, labai krikscioniskas poziuris
noreciau pamatyti jo sedevrus! gal antra paroda teks organizuoti
Ane O tai ko jis cia toks kuklus?
Tipsy rašė:
as tai siaip jau labai plepi, bet pasistengsiu
Ai, kad ir isplepesi nieko tokio
zuikinas rašė:
negaliu priestarauti
man? kaip fainiai
Tipsy rašė:
zuikinas rašė:
tai zinomakazkoks Tu siandien labai itartinai sukalbamas
negaliu priestarauti
zuikinas rašė:
tai aisku
Tu irgi tame tarpe
hmg linskam istorija
nieko cia viskas okej ne tavo zmogus ir tiek
zuikinas rašė:
jei nuosirdziai svarbus vizualinis ir smegetu dueto efektas
pvz eks vakarienes taip ir nepadare, o dusioj septintus metus sedi iskrapstyt negaliu
Vadinasi, kad ana tokia negerele buvo, kad tave zuikeli suvedziojo ir be vakarienes laikydavo Kaip tokias zeme nesioja? Kad dusioj ilgokai uzsibuvo, tai tikrai, bet nieko gal ten sedi ne ji, o tik sis tas apie ja uzsilike ir su pirmu geru ir be abejo svelniu “papurtymu” manau ta reiskini butu galima istaisyti
Emmi rašė:
Zuikis ir vel kur buves, kur nebuves apie maista…
Ryskiai kelias i tavo sirdi eina tiesiu taikymu per skrandizuikinas rašė:
Emmi rašė:
Itariu kad taip pat, kaip buvo lig siolneisivaizduoju, o kaip bus dabar?
siusi sumustinius greituoju pastu?
[/quote]
[/quote]
jei nuosirdziai svarbus vizualinis ir smegetu dueto efektas
pvz eks vakarienes taip ir nepadare, o dusioj septintus metus sedi iskrapstyt negaliu
vasarele rašė:
zuikinas rašė:
nu isivaizduok susivelusi, kandziu sukapota, kaip siknasparnis sliauziojanti zuiki ar toks gali buti skanus?Nu niekaip man nesiseka sitaip apgauti savo ir taip gana sakyciau itin lakios vaizduotes Bet uz tavo superini kulinarini nuteikima 10 balu
P.S. Labai ilgai juokiausi is zuikio lupomis nuskambejusio susitapatinimo su tuo kaip ten tuo skraiduoliu
ten tipo gramatine klaida
Zuikis ir vel kur buves, kur nebuves apie maista…
Ryskiai kelias i tavo sirdi eina tiesiu taikymu per skrandi
zuikinas rašė:
Emmi rašė:
Itariu kad taip pat, kaip buvo lig siolneisivaizduoju, o kaip bus dabar?
[/quote]
siusi sumustinius greituoju pastu?
[/quote]
bembis_nusidejo rašė:
Hahahahahahahahaha prajuokinai
giliai kvepuoti nepamirstam tik
vasarele rašė:
zuikinas rašė:
tai zo sepetuka ir skalbimo milteliu su koinikemTiek jau to milteliu nesinesk, bo paskui gali buti ne taip suprastas
ok nesinesiu
Emmi rašė:
Nu… nepasakyciau, kad siaures asigaly Gal, sakyciau, daugiau vakaruos Ir visai ne kabo, o naudojami pagal paskirti
Tai kaip dabar bus?
suuuuper, jamam tik kiek girdejau tavo kailiniai kazkur siaures asigalyje kabo, nu kazkur ten toli toli
[/quote]
[/quote]
neisivaizduoju, o kaip bus dabar?
Hahahahahahahahaha prajuokinai
Emmi rašė:
O as ir neisizeidziau Siaip tik uz akiu uzkliuvo nuomone, kad kazkas tokio sudejimo, kaip as, laiko miniatiuromis As pati ne uz ka gyvenime nebuciau taip pagalvojus
As tik norejau pasitikslinti ka musu zuikelis tomis miniatiuromis laiko, tai va tik tiek
zuikinas rašė:
tai zo sepetuka ir skalbimo milteliu su koinikem
Tiek jau to milteliu nesinesk, bo paskui gali buti ne taip suprastas
vasarele rašė:
zuikinas rašė:
visko bunaBe abejo pasitaiko
tai zo sepetuka ir skalbimo milteliu su koinikem