Vidas Vilcinskas

Ar tu durnas esi, žmogau, ar ką. Jumoro nesupranti? Man to reikalo neprikirps nei viena instancija, nes net už greičio viršijimą baudžia ne pagal prisipažinimus o tik pagal prietaisų parodymus ir įkalčius. Bet man jau įdomu, kur ta tamstos debilizmo riba… Juk aiškiai matosi - bajeris. Kokiu buku reikia būti, kad to nesuprasti.

Tu debilo etikete sau klijuokis, jai tokie tavo bajeriai.Aludej prie bokalo tokius bajerius metyk, o ne viesam internetiniam puslapy. Aisku, kad tau niekas nieko nepripaisys, bet vat nors braku galerijoj patupesi, sulauksi taip norimo demesio. Puikiai matos is straipsnio koks pacio tikslas , matos kaip sau paminkla statai … “sirgdamas visom pasaulio ligom vidas nepaluzo ir didvyriskai dusino zuvi…” Vimdo mane tokie tipeliai Veee

Nematau prasmės su tokiu toliau diskutuoti.

Vidai - Blogai

Vidai, tu mudakas paskutinis… Juk pernai visom keturiom gynei savo nuomone kai draudimo metu gaudei vėgėles ir paleidinėjai… Tipo anoks čia pažeidimas Špyga Ignoruoju

zodziu, apsitrioxino ir apsimelavo zmogelis iki ausu Juokiasi jokios garbes, jokio orumo, tfu mle Veee Blogai sitas veikejas V.V. dar anksciau yra pasirodes MZPT posedy, bet kaip paslaptingai ten atsirado, taip paslaptingai ir dingo Špyga isiuntinejes visiem nariam savo foto su pridubasintom vegelem Šypsena

f’eD, kaip sakem, taip ir atsitiko: pameni, kalbejom, kai ishsigas, pasakys, kad “juokavau, nevalgiau, paleidau” Cha chaPasirodo, turiu bendru pazistamu su Viduku, visa biografija kaip ant delno Šypsena)) Viduli, nesiulyk niekam i galva, Lietuva maza, Pilaites rajonas dar mazesnis, dvi dukras uzaugint dar reikia. Zinai kaip buna, kitas silpnesniu nervu pagalvos kad jam siulai, gali neatsilaikyt bliamba, i svechius uzeit Šypsena))

Nesiparinkit…tiek galiu pasakyt…

kaip tave dar Zuokas laike partijoje Cha cha Cha cha Cha cha

Nu bet ir gavrikai…

Vidas kiek supratau turi savo poziuri i zvejyba, kuris yra kitoks nei cia daugumos esanciu. Neteisinsiu nei Vido nei kitu, tik manau, kad yra diiidziule mase tikru brakusu (kabliautojai, tinklininkai, elektrikai, “verslininkai”, siaip murziai ir pan.) su kuriais reiketu kovoti ir keisti ju poziuri i gamta. Deja tokie pilieciai sitame tinklapyje tikrai nesilanko ir nesireklamuoja. Vyrai - gyvenkime draugiskai Mirkt

JuokiasiVidai - maladec!!! Gerai

Cia Zvejokių tinklalapio savininkai pakomentavo tuos komentarus: “Del zmoniu lazdavojimosi - siulau nekreipt per daug demesio i bumbejimus, visa laika buvo ir bus nepatenkintu. Ant taves pila pamazgas, kad nepaleidai, as nuolat sulaukiu priekaistu ir pasiepimu, kad paleidziu. Sigutis, kuris nuolat anksciau i Zvejoklius rasydavo neatlaike tokiu kritikuotoju ir is viso nustojo rasyt… Protingas zvejas visada supras ir ivertins tai, ka autorius norejo pasakyt, o kvailiui niekad neitiksi. Jurgis (Evil)” Mariui - ne tau, šūdžiau, mano biografiją komentuoti. Rūpinkis verčiau savo vaikų pampersais, nes tuoj nebeturėsi už ką ir šitų nusipirkti.

Šlakio paleidimo, deja neturiu. Tiesą pasakius aš jo ir nepaleidau. Abu kabliai net šiknoje buvo. Vis vien pilvu į viršų ir varnoms sulesti…

Juokiasi Juokiasi nu tikras smagumelis cia pas jumi Cha cha Vidukai laikykis jomajo Girtas

pavidumas zmoniu Ufff kas moka tas pagauna Kietas