Mums irgi dabar bresta reikalas sitam dalykui,20aru pievos . Savatigali nusienavau is tevu Husqvarna pasiskolinus, su begiu, pati vaziuoja. Bent jau as be surinktuvo neisivaizduoju pjovelkos, pasinesioji, bet uztai svari pieva. Pas mus irgi pjovimas kas pora savaiciu manau vyksta, tai apie smulkinimus nera ka sneketi. Siaip tai kai teko pjauti ir su paprasta , ir su begiu, kur pati vaziuoja, tai su begiu daug lengviau - cia bus privalomas busimosios pjovelokos navarotas ten nuo “vezlio” iki"zuikio" galima greiti reguliuoti, is pradziu pjoviau vezliu , bet kai nusprendziau kad per letai ir zuiki ijungiau, tai gaudziau po pieva zoliapjove nes pakilo i virsu ratukai priekiniai ir nuvaziavo zodziu tikrai veikia ta funkcija o tos firmos tai idomu kokie skirtumai ir kokia geriausia skaitosi…
o Tu apie saules bateria varoma nemastai,juk nereik nei paskui ja lakstyti,nei laidai kokie tampyt ir tyliai dirba ir pieva priziureta nereik nei savaitgalio laukti.
Kazkaip as dar save prie tu direvniu priskirciau, kur nelabai pasitiki saules baterijom lietingoje Lietuvoje…KOol sestadieni pjoviau simta valandu ta savo pieva, tai ir palynoti spejo du kartus as uz benzinine . Elektrine tai ilgo prailgintojo labai jau reiktu
Taip taip, ir mano tokie pat reikalavimai O tas kuo greitesne tai nezinau kaip cia suprasti reikalavima sakau kai ant zuikio uzdejau tai jomajo paliko zoliapjove mane viena bestovincia per viduri mazdaug jei nustatai tai sparciu zingsniu leki paskui
!, nelijo, bet lasnojo, o man kai kuokstas likes vidury didziausias (nes labai daznai pjaunam) tai nesinorejo taip palikti, grazinti teciui reikia .
Pritariu visu 100% bet gali buti kad patarimo nebereikės gavau Bochui gerą nuolaidą tai paimsiu Rotak 34 su 2 metu garantija už gerą kaina, kainos nerašau kol neturiu žoliapjovės kieme. Kažkaip širdelė linko link SOLO 587 ir galingesnis ir atrodo rimčiau, bet mokėti 120 lt. daugiau ir paskui to galingumo neišnaudoti gal nėra čia jau taip gerai.