Vaziavimas snieguotom gatvem vėl sninga!

Nemanyciau kad istirps, gal tik pliurze gausis, nes dar ir rytojuj man antrodo zada pasnigt.
Vaziavau pries kelias valandas via baltika link Panevezio tai ten ziaurus plikledis, daug masinu nuskraidziusiu nuo kelio. Vienoj vietoj fura ant sono parvirtus. Ziaurokas vaizdelis

Geros salygos salutinese

shalutinese gatvese smagu vaziuot ir ziuret kaip ish po padangu sniegas i virshu varo Cha cha

Pas tave isvis per sniega gerai eina

tai matei protektorius koks Apakęs kaip traktoriaus. per leda dar dar bet per sniega tai pasaka. gal kas zino kur stabdzius man kas paziuretu ir rankini? plyz Nekaltas
neliksiu skolinga DovanaLūposGėlėCha cha

as tai siand starta nuo namu emiau gerai Juokiasi ledas buvo, tai keliau sniega virsun, ratai prasisukinejo Juokiasi
paskum iki kauno lenkiau visus, turbut beprote palaike - juk i darba tik 10:15 is namu isvaziavau Juokiasi
o jau mieste…visi 40 km/h vaziuoja Žliumbia

gal i siaures servisa nulek , ABA susirask arba kesta - sakyk Ruta siule atlekt Šypsena

tau reik kad tik paziuretu ar ir sutvarkytu? pigiai ar brangiai?

aba arba kesta…
dekui Gėlė reiks gal ir pavaziuot, nes kaip tik daba man netoli cia. tegul tik paziuri kokia ten beda. gal TMZ man patvarkytu po darbo.
laimingi tevai turedami toki vaika kaip tu Cha cha

man reik kad paziuretu, o jei mazas gedimas ir nebrangus, kad ir sutvarkytu. neatsistato i savo vieta rankinis, kai buvo uztrauktas. ratu neblokuoja, bet lempute shviecia Cha cha
o begiai, kai letai vaziuoji tai gali pristabdyt, jei greiciau - spaudi dugna ir rukyk, ratai sukasi. nieko nestabdo. nzn kas yr

ne begiai, o STABDZIAI! Girtas

r0ske, jei lempa dega, o siaip atsileidzia rankinis - tai ne beda Šypsena
pas mane porsche buvo taip…pataise…iseme lempute Juokiasi

Padeciau,bet nenoriu tuom uzsiimti,nes prisika ant galvos paskui

cia mano patirtim vadovaujies? Mirkt

Man pora kartu taip buvo

jega vazinet su visais galinias varomais TaipTaipTaipTaip

ir galiniais varomais faina, priekiniais per daug paprasta…Cha chaCha chaLaimingasFlirtas

Nu cia pagal kiekvieno skoni Mirkt

Cia tai teisingaiTaip

Per tuos šalčius ir tas sniego pusnis pajaučiau laisvę su parkavimu kiemuose… Juokiasi Normaliai pastatyt automobilio neįmanoma, nes užsirausi, belieka tik puse automobilio ant šaligatvio, geras vaizdelis Cha cha Hehe