Nemanyciau kad istirps, gal tik pliurze gausis, nes dar ir rytojuj man antrodo zada pasnigt.
Vaziavau pries kelias valandas via baltika link Panevezio tai ten ziaurus plikledis, daug masinu nuskraidziusiu nuo kelio. Vienoj vietoj fura ant sono parvirtus. Ziaurokas vaizdelis
tai matei protektorius koks kaip traktoriaus. per leda dar dar bet per sniega tai pasaka. gal kas zino kur stabdzius man kas paziuretu ir rankini? plyz
neliksiu skolinga
as tai siand starta nuo namu emiau gerai ledas buvo, tai keliau sniega virsun, ratai prasisukinejo
paskum iki kauno lenkiau visus, turbut beprote palaike - juk i darba tik 10:15 is namu isvaziavau
o jau mieste…visi 40 km/h vaziuoja
aba arba kesta…
dekui reiks gal ir pavaziuot, nes kaip tik daba man netoli cia. tegul tik paziuri kokia ten beda. gal TMZ man patvarkytu po darbo.
laimingi tevai turedami toki vaika kaip tu
man reik kad paziuretu, o jei mazas gedimas ir nebrangus, kad ir sutvarkytu. neatsistato i savo vieta rankinis, kai buvo uztrauktas. ratu neblokuoja, bet lempute shviecia
o begiai, kai letai vaziuoji tai gali pristabdyt, jei greiciau - spaudi dugna ir rukyk, ratai sukasi. nieko nestabdo. nzn kas yr
Per tuos šalčius ir tas sniego pusnis pajaučiau laisvę su parkavimu kiemuose… Normaliai pastatyt automobilio neįmanoma, nes užsirausi, belieka tik puse automobilio ant šaligatvio, geras vaizdelis Hehe