Vaikinai,ar noretumete, kad jusu mergina moketu pilvo soki?

Sito paties ash galiu pakalsuti ir moteru ir tai bus taipat idomu, bet suo atveju, labiau domina vyrishka puse. MirktJei visos moterys zinotu, ko nori vyrai, nebutu nieko, butu tik seksas JuokiasiNa gerai, ash juokauju… Mirkt Cha cha

o vyrai nemegsta gyvent pastoviai speliodami paprastus ir kasdienius dalykus. jei moteris nori, kad vyras taip elgtus tai tegu geriau susiranda kita moteri, nes su tokiu vyru paieska bus tikrai sunku Cha cha

na o ka daryti tokiai moteriai, kuri yra labai uzsispyrusi ir planuoja isvaryt is proto vyra, jei jis nezada speliot jos noru? Cha cha

nusisauti. nes vyras dar labiau uzsispyres ir nekreipia demesio i jos bandymus Liežuvis

bet ta moteris sugalvojo geriau nusauti vyra, jei jis jau toks nepaklusnus Liežuvis

tegu bando laime Liežuvis

abejoju, kad ir nusautas busi toks savim patenkintas Cha cha

Priwietik Cha cha

Mmm Starkiss, malonu tawe matyti Bučkis Cha cha

abejoju ar pavyks nusauti Liežuvis

Ghaaa Cha chaSpek kur as dar Cha chaNiekaip negaliu isvaziuot. Bet jau sian vaziuosiu,nes ryt i darba reikia

Cha chaTai gal sakau, ziurek, kad neliktum ten Kaune… Liežuvis Myliu

Psio Cha chaAte Kaunas minu namucio Cha chaGrystu namo nepaskutiny karta Cha cha Labas

noereciau bet man vienam man nepatiktu jei kokiam tuse ar siaip draugu susitikime ji pradetu sokti.

Nju joo, pavydas daro sawo… ŠypsenaJi ir neshoktu Mirkt

heh :] man uztenktu ir to, kad ishvis moketu nors sokt Drovus

Kuklus norai… Mirkt Drovus

Wisi wajkinaj to noretu