As taip pat sveikinu visus upeliu karaliu draugus su sventemis!!!
Nedaug liko iki metų.visiems linkėjimai. ir nuo ZIAVIENĖS .
gerų žvejybinių akimirkų.
Tai nieks nežinot del to pratesimo iki 15d?
prie ko cia tas 15 dienu, is kur cia istrauket
viena bobute girdejau sake
ir as kazka zukles parduotuveje gidejau , kaip zvejai kazka kalbejo apie draudimo pratesima iki 15 d
Bet man poh… cia pletkai manau ir as vis tiek varysiu zvejoti .
Ir taip per ilgai reikia laukti , o cia dar pratesines
siemet sy men kelis netyciom pagavau , vienas net jau imites po nershto buo pyktas lb grazhus, bet per keleta metu nevieno neimu ir tegaudau juos dazniausiai savo upelyje
As tai po naujuku manau nuvarysiu i savo vietikes
pasigausiu kelis didzkius ir susisudysiu
už tokį bazarą čia- tau už tai gali ir skalpą nulupt
(beje- pasakyk iš kur ir kelintą išvažiuoji- aš paseksiu gerų viečikių )
Maxsas rašė:
As tai po naujuku manau nuvarysiu i savo vietikes
pasigausiu kelis didzkius ir susisudysiu
Ir kas gi cia man nulups skalpa ?
Tipo cia visi paleidinetojai upetakiu
tik nereikia lia lia
maciau as cia fotkes gulinciu upetakiu ir labaij daug
beje as mazesniu kaip puskiliniu nejamu , visi lekia atgal paugeti iki normos ir isvis negaudau tokiom sukremis kaip kad maciau cia pas kai kuriuos fotkese
pas mane prasideda nuo 3 nr . gauvdau dabar tik 3 ir 4 nr sukremis , kad nereiketu ranku teptis ir atkabineti mazus upetakius , o jei ir pakimba mazensnis tai atlaisvini vala ar papurtai ir nulekia
TAi jo , jeigu kas ir nešates upėtakius namo tai bent imkit nuo 35cm ,nes tokie gerai ir pakovoja ir nemažai ikru subrandina.
ar verta ieskoti upetakiu nevezio intakuose?
jackfish rašė:
ar verta ieskoti upetakiu nevezio intakuose?
Nevezis be sansu. Neris, sventoji(aukstaiciu), merkys, zeimena, minija, jura, nemunas tai pagrindines upes kuriu intakuose gali buti upetakiu Manau geriausia tikrinti vasara. Atvaziuoji prie upelio, paziuri ar vandens pakankamai, ar sraunus. Tada ikisi pirsta ir ivertini temperatura. Jei vanduo saltas, gali bandyti ieskoti. Aisku gerai butu termometra tureti, bet apytiksliai galima matuoti ir pirstu
oi ple,pirstu kombinacija
Labai blogai, kad nėra sniego, visokie degradai, kurie viską ima, nužvejos upelius. Jau girdėjau, kad šiuo metu žvejų daug. Galėtų ribą bet iki 35 cm pakelti. Nors, ką aš čia šneku, rašyk nerašęs, vis tiek nesilaiko taisyklių. Ai, amžina tema, tik susigraudenu, tpfu…
Rituolis rašė:
oi ple,pirstu kombinacija
Dar neparasiau kad galima ne tik pirstu tikrinti temperatura
Tskant su kuo patogiau
Katolikas_AntiE rašė:
Labai blogai, kad nėra sniego, visokie degradai…
O as manau kad sitas forumas yra viena is nedaugelio, taciau veiksmingu priemoniu ugdant zveju kultura, mentaliteta ir t.t.
Siulau nenuleisti ranku, laikytis patiems taisykliu ir tai sveikai propaguoti. Bent dalis tai tikrai supranta ir pradeda vertinti viska kiek kitaip.
Zinoma kokiam pabrades zmogenui, baigusiam 3 klases aiskink, neaiskines vistiek nesupras kaip galima zvejoti ne del maisto
Zodziu visu zveju neatvesi i doros kelia, bet stengtis reikia
manau siuo metu zvejai i mazus upelius nelenda, visos zuvys patraukusios i didesnes upes noreciau savo upej pabandyt uzveist upetakiu, manau salygos butu liuks jei elektrikai maziau darbuotusi anksciau ir laisu upelis yra mates…
jackfish rašė:
manau siuo metu zvejai i mazus upelius nelenda, visos zuvys patraukusios i didesnes upes noreciau savo upej pabandyt uzveist upetakiu, manau salygos butu liuks jei elektrikai maziau darbuotusi anksciau ir laisu upelis yra mates…
Jei tikrai lasisu mates, tai upetakiai tikrai gyventu. I ka iteka tas upelis?
O iš kur tu gausi marguju? ar vaivorikštinius žadi veist.