ujezau susiveliau bet mano NEC e232 karaliavo kai visi vaiksciojo su 3310 kokie zidinio atstumai w800i?
Ež, tik nesuprantu kame replės, kad k800i prasčiau traukia už k750i… čia driveriai kalti ar pats hradware’as prastesnės kokybės… na kuo toliau, tuo SE kept telefonus pradėjo
Pagal mane k750i geriau fotkina uz w810i…
TzDar → na, is artokai taip. su macro buvau pas mociute su broliu tai nebuvo kas veikt ba lijo, tai nufotkinau tas degancias malkas kietas pecius. gal 3 malkos telpa vienu sykiu
tipo w810i kieciau fotkina uz k800i ar kaip cia supratau? bet tai ar an k800 ne 3.2 mpix kamera?
tai ne pikseliai laimę neša, joa k750i tikroviškiau fotkina
o w810i apzvalgoj skaiciua, kad tipo kameros vienodos w810i ir k750i. tai tipo sakot geriau uz k800i fotkina? ane?
man tai asmeniškai geriau
Keletas paskutiniu komentaru tiesiog absurdiski.
Kurie tau absurdą kelia?
kad w810i pagauna geresnius kadrus nei k800 tai ne naujiena. o tie kurie sako,kad k750geriau uz w serija fotkina,tai pasakysiu,kad daug priklauso nuo softo naujumo bei tu driveriu,kurie tikrai pagerina kokybe
Aš ten esato forume priskaičiau kaip ant k800i ten tą kokybę ‘pagerint’, tai ten pagerėjimas labai mažas
ne, nes nuotraukos nenatūralaus dydžio
k800i = k810i… kameros modelis tas pats ir draiveriai lygiai tie patys… gal kas turi kokiu nors argumentu pries?..
Ir telefonas tas pats, neskaitant kosmetinių pakeitimų
o ar labiau seda batke, kai tie geresni draiveriai foto sukelti?
akivaizdzios itakos telefono akumuliatoriaus darbui neturetu buti nuo ikeltu nauju ir teisingu tvarkykliu (draiveriu)