Bl, per pirma kelinuka jau prapisau 200 lt… Ok, varom statyt 400 lt uz Zalgirio 80 tsk UNDER atsilosimui
bl manau Efes Pilsen su fora jau skylė
Motola nezais, tai kazkas jo tashus dalinsis, o as atvirkciau padejau, kad Marcelinho shiandien permes 8
durnius
Capalas* rašė:
Capalas* rašė:
Mano stavkes Lotos Gdynia per pagrindinį rungtynių laiką pelnys mažiau/68/daugiau taškųLotos Gdynia KTS -68+ underis
ir kitas bilietas
Popovicius -15+ underis
Gdynia imete 64
Liko kitas bilietas Popovicius
sportas2 rašė:
Setonas rašė:
Setonas rašė:
L.Papadopoulos < 11,5 tšk - 200 ltBl, per pirma kelinuka jau prapisau 200 lt… Ok, varom statyt 400 lt uz Zalgirio 80 tsk UNDER atsilosimui
durnius
Kodel?
Setonas pastatei jau?
Setonas rašė:
Kodel?
Statyt uzh Zalgirio underi kai namie loshia - nesamone
Dar stavke -16+/Beard T./ŽAL underis
dar stavke Jasaitis -12,5 underis
sportas2 rašė:
Setonas rašė:
Kodel?Statyt uzh Zalgirio underi kai namie loshia - nesamone
Ka darysi - 430 lt uz UNDER 80 tsk pastatyta
Setonai tikekis praeis.Juk Pau Ortez gerai ginas,o jie uzdenge visai CSKA,o Zalgiris CSKA tik 59 taskus sumete namie!
Setonas rašė:
sportas2 rašė:
Setonas rašė:
Blet, blet, blet, blet, blet… -630 lt per viena diena
liulkius rašė:
Setonai tikekis praeis.Juk Pau Ortez gerai ginas,o jie uzdenge visai CSKA,o Zalgiris CSKA tik 59 taskus sumete namie!
Ar tu blet debilas, ar kas tau nachui yra? Daune, isijunk TV ir paziurek kaip losia Pau Orthez. Jie visiskai nenusiteike kovai ir VISISKAI BLET!!! VISISKAI NESIGINA, jobari tu blet!!!
pastaciau 10lt, kad zalgiris prapis… bet ziuriu, kad sunkus atvejis
as be komentaru nx… BE KO-MEN-TA-RU! ! ! ! ! ! Nu nachui, nu NAAAAAACHUUUUUUUUUUIIIIIIII. turim puiku pavyzdi ir irodyma, kad nigeriai yra debilai. BEGA PRIES ZALGIRI, GREITAI LOSIA!!! NU AR NE DEBILIZMAS??? Jus man pasakykit nx, koks piktas, tuoj suspardysiu kompa blet, negaliu, visiskai nervas nelaiko, VISISKAI
gineviciu isleido reikalai taisosi
Mano abi stafkes eina siknon
Jei bogu Zalgiris vel gaus jei taip lakstys,bega meta asilai
Jau net nesigina
Setonas rašė:
sportas2 rašė:
Setonas rašė:
gal durnas… pazek kas darosi