Totalizatoriai: - TopSport/Omnibet/Orakulas - prognozės, statymai ir kt. informacija!

nu as kazkaip neimsiu, nes pataikyta i mano skaicivimus… dabar kaip tik duoda atlantai +6

Na ka bangini vienas is musu nba pralosim,nes as hiuston -2,5 paemiauCha cha

nu sekmes Cha cha

Dekui bangini,pasiseke man kad tas Banks y kase neziurejo,nes Emetas is tiesu tai *****ai sulose.kaip ligonis po aikstele waiksciojoCha cha

Bet kad mazai tiketina, jog los Macgreidis, LAL beveik neturi traumuotu, isskyrus radmanoviciu, bet ji yra kuo pakeist…

Ar tikrai topsporte?

tu uz ka mane skaitai
taigi as bilieta atspauzdinau
paziurek pagal numeri jau uzskaite net
blin tu busi uzauges ydomusCha cha

Po ilgos pertraukos susigundziau ir sujungiau 2 varijantus ,paskutinis mano siuos dienos bilietas Angelas
Krepšinis Komanda pelnys taškų S-A/-80+/Strasbourg 1.80 2
Rankinis Kas laimės Švedija-Danija 1.30 2
AngelasAngelas

Bangini kodel makgreidis gali nelost? Paskutiniu metu nebloga forma demonstrawo.jei nelos tai tikrai tada tavo praeis …

The Rockets announced that Tracy McGrady is suffering from back spasms and will be unavailable for Tuesday’s game against the Lakers.

TMac was experiencing back pain in Saturday’s game against the Wizards and left midway through the fourth quarter. The Rockets are listing him as day-to-day. Expect Luther Head and/or Shane Battier to pick it up offensively in the superstar’s absence.

Liko tik Realo pergalės sulaukt. Nesuprantu dėl Štelmaherio. Uleb puslapyje parašyta, kad tas 5 assistus padarė, o triobet užskaitė pralaimėjimą Nekaltas

man irgi realo reikia, bet kazkaip jau nebesijaudinu, ale shiandien ShlezHO DEKA VISTIEK BUS -0.29LT Liūdnas

Nepeikit cia man Slezo…nes jis vienintelis kuris dar manes nenuwyle,pastoviai pelno atnesaMirkt D

cia jau matau Liūdnas
karoce valinu ilsetis

Tai ULEB’e man irgi pastoviai neshdavo 3 turus ish eiles nepermete kai uzh ji statydavau, tai viena kart permete tai ash ir nelabai pykstu, ka tu cia ant tokiu pyksi…

Pas mane tai nervai bl vel… pastaciau sian uz U-20 Leda ta Latviu fora praejo… o va anglu kabo ant plauku gauna nuo italu 2-1 … jei dar viena banke imus italai tai man reiks anglu ivarcio Liūdnas bl bl… liko 10 min tikiuosi atsilaikys vyrai Cha cha

Paimsiu Papaluko underį. Vis tik jam duos pailsėt
P.S. jau 9 rungtynės iš eilės Papalukas nepaveda. Gal ir 10 kartas nemeluos…

gal kas zino kaip suzaide vidivici bologna?

ne sios nakties o ateinancios NBA
miami-phoenix 2 1.59 kaip zinome shakas traumuotas,o siose rungtynese NELOS IR WADE!!! taigi manau miami rimtai nepasipriesins isibegejusiems ir 11 pergale is eiles iskovojusiems suns
200lt uz suns

kada zaide Kvankt?