Po ilgos pertraukos susigundziau ir sujungiau 2 varijantus ,paskutinis mano siuos dienos bilietas
Krepšinis Komanda pelnys taškų S-A/-80+/Strasbourg 1.80 2
Rankinis Kas laimės Švedija-Danija 1.30 2
The Rockets announced that Tracy McGrady is suffering from back spasms and will be unavailable for Tuesday’s game against the Lakers.
TMac was experiencing back pain in Saturday’s game against the Wizards and left midway through the fourth quarter. The Rockets are listing him as day-to-day. Expect Luther Head and/or Shane Battier to pick it up offensively in the superstar’s absence.
Tai ULEB’e man irgi pastoviai neshdavo 3 turus ish eiles nepermete kai uzh ji statydavau, tai viena kart permete tai ash ir nelabai pykstu, ka tu cia ant tokiu pyksi…
Pas mane tai nervai bl vel… pastaciau sian uz U-20 Leda ta Latviu fora praejo… o va anglu kabo ant plauku gauna nuo italu 2-1 … jei dar viena banke imus italai tai man reiks anglu ivarcio bl bl… liko 10 min tikiuosi atsilaikys vyrai
ne sios nakties o ateinancios NBA
miami-phoenix 2 1.59 kaip zinome shakas traumuotas,o siose rungtynese NELOS IR WADE!!! taigi manau miami rimtai nepasipriesins isibegejusiems ir 11 pergale is eiles iskovojusiems suns
200lt uz suns