Pirmi statymai:
Lietuvos Rytas - Nancy (Mažiau/Daugiau: 156.50) under
Žalgiris - Benetton Treviso H(0.00 - 2.00) 2
Sian NHL is esmes yra 3 stafkes… bet aisku NHL niekada negalima teigt, kad tap ir bus kaip logika sako
63720 Philadelphia Flyers-New York Rangers 22:00 2.60 3.60 2.00
Visu pirmu sita pora… Kasparaicio klubas laimejo 3 rungtynes is eiles… ir siandien jie kaip niekada turi sansa iveikt ziauriai traumu isretinta Flyers komanda… traumuoti nemaziau kaip 5 svarbiausia komandos zaidejais tarp ju tokie super talentai kaip Forsbergas ir Letinenas… manau be siu zaideju komanda yra iveikiama… vertinciau 6/10 , kad laimes Kasparaitis
63740 Florida Panthers-Anaheim Ducks 22:00 2.90 3.80 1.82
Sitoj poroj labai norisi padet uz Anaheima… paprasciausia rezultatai kalba patys uz save… tai komanda be kompleksu kuriai pox kur zaist isvykoj ar namie… jie sluoja visus kolkas is kelio
63760Detroit Red Wings-Ottawa Senators 22:00 1.92 3.75 2.68
Sitoj poroj daug nesnekesiu, tesiog Otawa apgailetina si sezona… ir cia visak nulems namu sienu pranasumas
Mano stavke pirma siandiena Daugiau rezultatyvių perdavimų atliks Lietuvos rytas/po lygiai/Nancy (įskaitant perdavimus per pratęsimus)Lietuvos rytas-Nancy RP Rytas, dar buvo kofas 12 val 1.80 dabar ziuriu gryzes jau 1.45
Spejau as su 1/80 kofu uzmesti gerai jei praeis
is laimek69:
"na rytas namie meta nemazai tasku,nancy taip pat ne pescia komanda,duodu beveik 100 proc. kad bus over’is "
Ydomu kas numuse taip kofa Daugiau rezultatyvių perdavimų atliks Lietuvos rytas/po lygiai/Nancy (įskaitant perdavimus per pratęsimus)Lietuvos rytas-Nancy RP 1.45 8.00 2.20 1.23 1.73
Itariu Tevas Fiodaras numuse ta stavke
Nesuprantu kodel tie kofai taip krenta asistų ryto .Šiaip Nancy net geriau asistus dalina čia nebent būtų žinios, kad koks pagr. ižaidėjas Nancy nežais
Mano stavke - kas pelnys daugiau tašku :Batista - Kirksay už 2 Kirksai meta vidutiniskai 17.2 taško, Batista kai grižo Nielsenas ir Pjotravičius pasveiko iš vis manau žais mažiau ir mes kokį 10…
Top sportas iš vis išėme ryto/nancy asistus, o omnibet 1,32 teduoda
taigi orakulas
45033
1#15000#19#45033 Daugiau rezultatyvių perdavimų atliks Lietuvos rytas/po lygiai/Nancy (įskaitant perdavimus per pratęsimus)Lietuvos rytas-Nancy RP 1.45 8.00 2.20 1.23 1.73 —
Taip taip, kurgi ne. Emiau as jais ir patikejau. Taigi ryto treneris nemanau kad leis rytui skubet. Puikiai zinom, kad rytas gynsis kaip nezinau kas, o prancuzu komandos taip pat nenusileidzia gynyba
sigiz rašė:
taigi orakulas45033
1#15000#19#45033 Daugiau rezultatyvių perdavimų atliks Lietuvos rytas/po lygiai/Nancy (įskaitant perdavimus per pratęsimus)Lietuvos rytas-Nancy RP 1.45 8.00 2.20 1.23 1.73 —
o iki 12 val buvo kofas 1.80
Eilinis masinis statymas oj verksit
nu dabar mane nusvilpkit
as sakau istorija kartojasi anas rungtynes buvo pratesimas bus ir dabar, ir px, kad kitas treneris ir dabar statyba zais kaip zverys bet prisiminkit, kad nancy ir ne visaj 0 kof 16
pamirsau pridet kad statau 2.2lt
Pabandysiu bajerį: užmesiu po kelis litus ant visų Lryto žaidėjų underių
Padėjau kelias nesąmones pasižaidimui:
Ryto - Nancy underis;
Stelmaherio assistu overis;
ir Realo pergalė, bei ispanių bobų pergalė Europos rankinio čempionate (už šitą combo nedaug visai).
Is ryto rungtyniu sukombinavau: slezas-julianas 3-0 uz 1 ir emetas-banks uz 1.gavosi zveriskas kofas 3.60,tikimybe laimet 90%
Nu mano stafke siandien Batista under 13 tasku; 150 lt. Manau kad tas netikelis sinadien negaus daug zaisti, grizta Petravicius, zais Zukis, nezinau tik kaip su Nielsen, jei ir pastarasis zais tai Batistos overiu tada visiskai netikiu.
Dar viena stafke Alba over 72 taskai, 50 lt. Nemanau kad Lukoil labai stipri gynyboje, o Alba kaip zinom puola neblogai, tad manau visai realu
NKVD rašė:
eina nx paskutine minute 1-1
man ir tas sukniso …:> zeuru…