Ginger o tu su nuosavu lėktuvu pas mus atlėk rasim kur parkuot
Aciu uz padekas! Kazkaip vel to torto noriu…Liko mazytis gabalelis, galejom nusiusti Ginger.
Jei ne kavenskas, ech…Tyliu…Kitais metais… Di, dar neuzdirbau, bet stengiuosi Rudaki, viskas OK, saldumynais man labiau patinka kitus vaisinti
rudaki , tavo liežuvis spalvotas buvo nuo 30Plius
Tai kodel pas Dianela nebuvo?
Ne,pas rudakį liežuvis tiesiog ryškiai žalias buvo,jam matyt tie lapeliai labai patiko . Bet koks tas tortas maistingas … ar matėt,kaip rudakis ūgterėjo?Varną praaugo …
rudakis, tai kiek kainuoja tokis numirelis?
Praeivi, numireliu ten kaip ir nebuvo. O jei klausi apie RUDAKI, tai jis kainuoja 34Lt. Gamina Kaune.
gerai čia pasišnekėjot…
Bet kodel kita diena nuo tu zaliu lapeliu rudario liezuvis nepazaliavo, iki siol nesuprantu
Todel, kad is vakaro buvo per daug suvartota priesnuodziu
rudakis - pastebejei skirtuma
Mano akis pastabi, juk as - Saulys
O gal reiktu i meet’a kiekvienam po mazyti torta atsinesti, ant kurio butu, jo nick’as.Taip susipazintume greiciau
niam niam, ir po naujoko, ne pabukim senamadiski. Eskim vienas kita gyvai
nu geras… a kur ash buvau kai jus meetinotes?
Rudakyte> Tikriausia namie. Bet jau kaip smagu buvo Yra ir daugiau fotkiu, bet tingiu nuorodos ieskoti dabar. Skyrelis “Nariai ir meetai2003” kazkur apie 400 foto. Tada is leto ziuri visas aukstyn.Gal? Va radau nuoroda [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_thumb_paging/12 1.170…4-=(343437947](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_thumb_paging/121.170..4-=(343437947) Cia dar yra ir jusu siauliskiu