The Sims 2 - oficiali tema

mna, tu parašei kodus, o ne slaptažodžius.

Nori zmogui gero, tai atkisa subine…Lietuva.Ufff Dedes butu tam atvejui, jei nemoki kalbu. Jei nesugebi skaityt kas parasyta, nekaisiok uzpakalio, nes nusalsi.Piktas

Labai prasau padekit parsisiunciau as torrent sims2 bet niekaip negaliu irasiti. pirma CD irasau o kai paraso insert CD 2 man nieko nebeiseina… arba pasakykit kur atsisiusti tokius sims2 kad viskas isirasytu is karto. labai prasau padekit…

Gal kas netycia zino ir galetu pasidalinti kur galeciau ra*ti The Sims Makin Magic pm me??? Nekaltas

pajeskok kito no cd/dvd potch. gal tavo levas tesiog ir nedirba Nustebęs

O įmanoma simsus parsisiūst iš interneto nemokamai? Šypsena Naršiau ilgai po interneta, bet nieko neradau.

Sveiki, visada buvau ir esu simsu fane Girtas Dabar parsisiunciau The Sims 2 Pets, labai noriu ji pazaisti, bet susiduriau su tokia problema, labai geda aisku, bet nesuprantu is kur gauti tuos gyvunus? GirtasDrovus nuvaziavau i miesta, bet pirkti lygtais nera… ar galite man paaskinti is kur juos gauti? Aciu labai. Gėlė

Nu o aš pastebėjau, kad kaip tik atpigoJuokiasi

Ačiū Mirkt
O dėl skill’ų tai 2 body padariau - rankos nebedreba, lėkštės nebekrenta.

Juokiasi

O tu galvojai, kad apie simsus Cha cha?

Uoj, negaliu Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Gėlė

sveiki…
am… turiu klausima del sims 2 university “nukrekinimo”…
atsisiunciau cracka, ji instaliavau ir kai noriu paleist man sako, kad neturiu daemon tools,nors ji tikrai turiu…
gal yra kitu budu nukrekint?..
buciau dekinga uz atsakyma.
Tūsas