man interneto y uzsieny negaudo visa diena, o accaunta online susikures tai dabar lost neina , pradet visko is naujo labai nesinori
p.s. suknistas telekommas
torrents.lt gi yra Pas mane 2Gb Ram 7600Gt 3800+ ir nelagina…
Blem ta mentė plėšikė. ~46k nuplėšė. Variau Ferrari pirkti
Backupinkit seivus, nes man dingo ble
Laikinas tas ferraris, o nuo mentu galima laisvai pabegt - nuvairuoji kur i autostrada ir speedini 300 kmph
zinau, dar ne toks durnas jis isjungtas, fps buna ir 35, bet reciau.
Ėmiau ant tarano užtvarą
A, tada kitas reikalas
dar biski pazaidziau ir pastebejau, kad baigiu uzsikabint visiskai, atsidesiu iki pilnos versijos ir “pilnos” vga
O nuo mentu pabegt eina? Nu jau kai visi trys tie sudeliai uzsidega? Ble turejau ~100 000$, tai visus ateme ir dar i kaliuze pasodino
Man rodos, kad eina. Kai dega visi trys ženkliukai, tai jie užtvaras stato ir kelius blokuoja. Bet jei palaukus kur pasislėpus, gal viskas aprimtu. Tik tas laukimo laikas būna ilgesnis, nei degant dviem ženkliukams.
Nu laukiau as gal 10-15min pasislepes, bet nieko
Tada apkavau . Hm įdomu. Nuo dviejų pabėgu. Na sulaukiu kol dingsta
O sita geima galima losht Single player ? ar tik MP ?
---- edited
Na daba kaip tik ziuriu review, tai pasirodo galima
E o tai sita online bandet kas ar ne?
o čia ne online geimas ? atrodo lyg ir TIK ONLINE
Ką rukai? duok ir man.
online bandziau, visai faina, tik kai ka nors is kito pasaulio krasto vazinejanty sutinki tai labai lagas jauciasi. tik vienas minusas jei susikurei online accounta tai ofline su juo pasijungt neiseina ir atsvirksciai
O gal kas turit parsisiuntę car pack?Nes man jau neišeina parsisiųst iš jų saito,tai gal kas galetų imest kur nors?
LM one