bl man rodos mano neistems pc
as to nesitikiu, zinau, kad bus arkada, bet nu norisi bent trupinelio realistiskumo. ir siaip geimplejaus ne taip greit pabostancio kaip nfs.
Nu jo, tikiuosi kad nors kiek geriau bus nei NFS, jau ir tai bus geriau. Atvirai kalbant “Carbon” net nezaidziau ir nenoriu
maniskis jauciu irgi puksedamas ir stenedamas dirbs bet gal at min patemps
iki kol isleis ir nauja kompa nusipirkti galima
tai kiek supratau kita menesi isleis
BYTWA rašė:
tai kiek supratau kita menesi isleis
tai paziuresim ar isvilks…gal kaip nors ant lieviausios grafikos…
Isbandziau
Nu ka, kaip visada, mane lydi nerasytas desnis. Senais gerais laikais, kada Playstation “valde” test drive pirma dalis buvo palikusi gilu ispudi, taciau sekancios dalis buvo i “pievas”, taigi tikejausi kazko panasaus ant PC…tik paleides supratau su dziaugsmu, kad klydau…deja negalejau pilnai pasigrozeti zaidimu, kadangi antialisng uzsideti nepavyko, nes mano vga (6600GT) nebepatempe…prasideda zaidimas isirenkant heroju, toliau perkama masina ir kas labai nustebino ir pribloske, tai realistiskumas, t.y. kaip ir realim life issirenki auto pasirinktos spalva, ratlankius bei salono spalva…turiu auto, vaziuojam i gatve…grafika maloni, realene nei Carbone (NFS), valdymas zymiai sunkesnis ir tai teikia dziaugsmo, susidurimai su kitomis masinomis irgi ispudingi, auto lamdosi, bent jau nelaimeliu, nemokanciu vaziuot savo juosta…perki savo ofisa ir pans…dar kas uzkliuvo, kad begiai junginejami realiai, t.y. su siokia tokia pauze, jei reikia atbulini staiga “ikyst”…zodziu galima zaist pilnai jau ir BETA…sis game bus neabejotinai lyderis siais metais ir nelabai isivaizduoju, ka reiketu padaryt NFS “tuning” kurejam, kad pritraukt i savo puse pirkejus.
Pats zaidimas kiek supratau vyksta “underground” zaidimo principu, t.y. turi savo busta, turi gps, kuris nurodo kur vaziuot, kur namai, kur vyks lenktynes…
Sis ispudis susidare pazaidus 5min, o ka bekalbet apie galingesnes masinas ir beabejo superbike vazinejima…zodziu neveltui tiek laiko laukta, manau tai bus neabejotinas sedevras, kuris beabejones bus irasytas i dvd diska ir padetas i kolekcija, o mano atveju bus padetas iki kol sumastysiu vga padoresne nusipirkt, nes toki game zaisti su virsutiniskais reikalavimais butu nuodeme …tai va
Gal but galima screeną. Baisiai knieti paveizėt kol atsisiūsiu.
Pons GiX, o sita ta beta atsisiunti ir zaidi ar ten reik kazkokio key? Nes ble nezinau siust ar ne, nes man pora dienu sius tai…
nu man rodos nesisiusiu beta versijos…geriau palauksiu pilno zaidimo,nes jau nedauk teliko laukti o GiX—>papasakok dar ko nors idomaus apie sy graju?koks pas tave pc?kiek ramu,kokia vaizduske,kiek GHz ir t.t ir ar ant lievos grafikos nestringa?
net neprasidesiu lauksiu normal versijos
Yap, as irgi lauksiu
EgisXP rašė:
Gal but galima screeną. Baisiai knieti paveizėt kol atsisiūsiu.
imeciau
Kushlius rašė:
Pons GiX, o sita ta beta atsisiunti ir zaidi ar ten reik kazkokio key? Nes ble nezinau siust ar ne, nes man pora dienu sius tai…
Jus esate visiskai teisus, uzsiregistruojate fileplanet.com ir gaunate unikalu cd key, kuris “prisiris” prie jusu IP adreso (cdkey kiek supratau limitas yra, gal jau nebedalina)
tuomet einat i Linkomanija ir atsisiunciat Beta versija sio zaidimo ir zaidziat
BYTWA rašė:
nu man rodos nesisiusiu beta versijos…geriau palauksiu pilno zaidimo,nes jau nedauk teliko laukti o GiX—>papasakok dar ko nors idomaus apie sy graju?koks pas tave pc?kiek ramu,kokia vaizduske,kiek GHz ir t.t ir ar ant lievos grafikos nestringa?
pas mane PC 2.8 AMD 64, 2GB ram, Galaxy 6600GT…high nustatymai visi, isskyrus antialising, ko pasekoje ji padarius puse vaidzo man nerodo
Pats gane isties stebina tiek fizikos siokios tokios buvimu, tiek zymiai profesianaliau atliktu game, siuo atveju nelabai ir eina lygint su NFS serija, nes zaidziant si zaidima jautiesi arciau realybes
Masinos labai graziai “padarytos”, realiu formu, be iskraipymu, namai atitinka tikraji masteli surista tarp masinu ir keliu, nu zodziu is mano puses minusu beveik nera
O tai jei is linkomaijos siusiu, tai irgi reiks reiks to key? Ble noreciau visai panadyt, nes paskaiciau forumus, tai geri atsiliepimai daugumos, nu kad uz NFS geriau, tai faktas. As tiesa sakant ir nenoriu visisko simuliatoriaus, bet nesinori ir arkados be jokiu fizikos desniu ir pan. is traileriu tai labai realistiskai viskas atrode. Dar idomu kaip ten su online zaidimu, sita beta tarpusavi galima lost?
bent vienas tukras pliusas ant tdu bus tas kad golfas negales lekti tokiu paciu greiciu kaip ferrari
Ak nuc ia tai jo pamenu kaip su kazkokia tikrai greita masina NFS lenktyniavau, starte stoviu as ir dar golfas buvo, golfas tik pist is vietos ir nuruko