uzvakar is savo sliupkes draugelis su kuriuo uosteli gaudem 2.6 ir 2 kg
Amigoklp ra:
Yra tos stintos. Nemanau kad esu stintų žvejybos ekspertas,bet kas ieško ir stengiasi tas pagauna. Jau antrą šeštadienį iš eilės virš 4kg. Ir čia nėra kažkoks labai įspūdingas rezultatas,tiesa valandų prie vandens praleista apie 16. Visiems komentatoriams iškart atsakau,kad mielų norų laiką leidžiu prie vandens ar gamtoje negu džiunu namie prie zombadežes. Kiekvienam savo.Visiems nei žvyno…
Ir kur gaudei?
Nuodas ra:
Kas tas Ciudas?
yra tema “Čiudo ežeras”
ledas, kibimas it t.t.
https://banga.tv3.lt/lt/2forum.showPosts/668360.41.43-=(2060539439
Kruvina_Peikena ra:
Nuodas ra:
Sveiki. Labai norisi pazvejot ant ledo. Gal kas zino ka nors pvz apie Estija? Ten minusas rimtesnisI Ciuda varyk, jei kortele turi.
Kas tas Ciudas?
Nuodas ra:
Sveiki. Labai norisi pazvejot ant ledo. Gal kas zino ka nors pvz apie Estija? Ten minusas rimtesnis
I Ciuda varyk, jei kortele turi.
Sveiki. Labai norisi pazvejot ant ledo. Gal kas zino ka nors pvz apie Estija? Ten minusas rimtesnis
nuuu dar tik11.30 tai nera ko noreti ateis vakaras manau kazkiek sujudes
Sedim SP, per pora val 0 kaip pirmam kartui neblogai
gramelis ra:
jei turi kateri admirol stintos visada yra
is laivų siais metais kol kas , tik kainas sukėlė…
Amigoklp ra:
Yra tos stintos. Nemanau kad esu stintų žvejybos ekspertas,bet kas ieško ir stengiasi tas pagauna. Jau antrą šeštadienį iš eilės virš 4kg. Ir čia nėra kažkoks labai įspūdingas rezultatas,tiesa valandų prie vandens praleista apie 16. Visiems komentatoriams iškart atsakau,kad mielų norų laiką leidžiu prie vandens ar gamtoje negu džiunu namie prie zombadežes. Kiekvienam savo.Visiems nei žvyno…
as per storma ir po jo atsedejau 22 val rezultatas: 7,2 kg, draugo 11,1 kg
Amigoklp ra:
jei turi kateri admirol stintos visada yra
Amigoklp ra:
Nieko gero ačiū info
valdziokas ra:
Ko taip tylu niekas neberašo? prašau info gal kibti pradėjo? man važiuoti iš Aukštaitijos tikrinti ar kimba toloka
Gali nevažiuoti, vakar bandėm nuo 2dienos iki 11vakaro 1vnt. kolega net 4vnt., aplink tas pats. Kiek girdėjom daugiausiai 17vnt. pagavo.
valdziokas ra:
Ko taip tylu niekas neberašo? prašau info gal kibti pradėjo? man važiuoti iš Aukštaitijos tikrinti ar kimba toloka
Baluoše tikrai daugiau pagausi o ir nusipirkt šviežios nelabai kur yr pas mus tai gal dar nevažiuok…
nu vienas fajeboke rase,kad pagavo 11kg per nakti…paskui darase,kad gerdamas namuose per nakty tiek suskaiciavo
joo matom per kamerea pilna krantine manau rytoj info nusibos skaityt kiek prirasys
sadyvra ra:
Nezinau, ar pripute, ar ne, bet vakar visur kibo, ypac nakcia. Buvo, kas ir 11 kg pagavo, buvo kas
Tai kiek inpūtė vakar visas ir išgaudėt šiandien vėl visiška visur. Pakolkas daugiausia mačiau 11st turėjo nuo 3 dienos. Ir tai sakė diena sukibo. Gal dar nakti sujudės nes zmoniu tai