Spiningavimas Kauno mariose ir Nemune...

jo, stengėmės laikyti prie pat dugno. Nors anot vietinių starkiai dabar ne prie dugno o kiek pakilę. Ten stabilus gylys (vagoj) 4-5m, o po to kokus 3-400 metrų eina pagilėjimas iki 6-8 m. Tai praktiškai jame arba šalia jo ir gaudom

Taip Dabar savaigaliui kuriam planą X-šalia yra poilsinė bazė-tai Moteristen paliksim o patys 2 dienas drošim dugną

gervėm???Nekaltas Kas tai per būdas???

turiu klausimuką kauno mariu asams, turiu ideja pasedeti nakti ant donkiu iš valties, kaip chebryte galvojat kokiu gyliu ,perepadu reik ieskot belaukiant taikios zuvies, tipo, karosai, karsiai, karpiai, o gal ir koki samoka ant naktinio galima jamt, nepatingekit, pasidalinkit patirtim. diena aisku velkiausim su gervem ir vobleriais,

Ar kas gaudot nemune ešerius ? ant ko geriausiai jama mepsų, mikromasalų ar voblerių ? ;] kokiose vietose

va praeitos karsiu zvejybos ipatumai Šypsena daug braidziojimo bet kentet galima Cha cha
http://www.youtube.com/watch?v=nnw89ih8KB8

o kas tau sake kad namo nesu ?

Varau paskanuot KM pakrantes kaip ant dugniniu einasi…ryt is ryto jauciu vel bandysiu laime Mirkt

Sienden KM nuo 4 iki 8.30 penki 50-55cm ir sesi neuzaugos,visi plaukioja toliau .Guma reikejo vos vilkt dugnu su maziciai soliukais.
Kas darosi tem zmonem Ne Prie preplaukos sutikom toki eikipaza Masina Opel Astra ant galinio stiklo libdukas ‘’ Fishing Fanatic ‘’,nebloga valtis ir padorus variklis , Rapala kepures,lemenes visokeis pricendalais abkabintos,o maiseli vjetnameciai maksimum po 40 cm Užsispyręs

Buvo trumpam ir prie properšų, bet ten nekiboNetada nuėjo kokia 0,5km touliau. Tai ten pagrinde ir pagavo. Nuo kranto 80-100 m. Šiandien bandysiu po pietų palėkt. Gal kas vakar buvot?

Starkiai imami? Ant ko kabinosi?

Sia ziema ruosiuos rimtai uzsiimt kauno mariom, tai butu idomu, kad vieni su kitais pasidalintume patirtim sia temaTaip Tikrai idomu ar kas jau ten po biski bandot, ar tik mastot ta tema. Ieskau tiesa riboku, kas pasirasytu varinet kartu i KM sia ziemaLabas

as buvau gal 6 ar 7 kartus
su laimikiu grizau tik 1 karta Šypsena
beje pernai ir uzpernai kiek zinau normaliau pagavo tik ziemos pradzioje, po to to nelabai, nors jauciu reikia geriau zinoti kokia vieta pasirinkti, KM juk dideles

As esu buves tenai pries kokius 5 meteliusApakęs
Burys zveju sedejo labai toli nuo musu kranto,todel nusprendeme bandyti sekme ir patys susirasti zuviesBaisuKiek vaiksciojom-niekoNe
Paskui isradom,akd maziukai eseriukai nerealiai gerai kimba prie pat kranto(1-2 metru)gylyje!!Kliovas ant velnio ir kibo labai geraiGerai
Man atsibodo lupt smulkme ir nusprendziau nueiti laabai toli iki o zveju burelio,nes jie kazkaip sedejo visi ir nebegiojoCha cha
Atvariau,bet jau per velai biski,nes sake,akd ryte tik kibo,o dabar labai vangiai,taciau eseriuku buvo prilupe gerulku (200-800g)
Pradejau bandyt laime senose eketese(su spiningeliu) ir ikiratu laabai gerulka eseriuka ~700 g Apakęs Tik ikvepe oro ir atsikabino-teko staigiai kist ranka eketen ir kazkaip sugebejau ji pagautGerai
Tai buvo vienintelis geresnis kliovas-paskui teko varyt atgalGirtasGirtas

Pernai kokis tris kartus buvau prie Kruonio HAE ties Anglininkais ir prie Darsuniskio, visus tris kartus nieko doro, cigaretiniai eseriukai ir nieko padoresnio, nors rudeni (uzpraita) buvau pataikes ant gero kibimo nuo kranto, tiesa eseriai nebuvo monstriniai, pan iki 300+, bet kibo intensyviai. Kiek kalbejau su kolega kuris ten gerokai dazniau zvejoja, pernai ziema ten buvo beviltiska, kaimieciai traukdavo tuscius tinklus, zuvis buvo kur tai prashapus, jei neklystu kazkas dar kibo tik uzsitraukus ledui, o po to zvejybos buvo beviltiskos.

sekmadieni prie Darsuniskio prasvitus ,ant matilio 5kuojos apie 200 ,1 panasus plakis ir 4neblogi eseriukai,o veliau uzpuole smulkus eseriukai.siandien prie krounio HAE per 2 valandas 3 eseriokai ant velnio,o an matilio tik pugzliai

Galėsim nuvaryt kada šiemet rudenį gerą vietelę atradau,atrodo tau jau pasakojau-kai 50 ešerių sverdavo po 12-13 kg.

Ketvirtadieni varau.Sako,kad pirmadieni labai gerai buvo,antradieni suds.O praejusia ziema tai is pradziu labai gerai pagavau,eseriu atominiu,kuoju ir karsiu kilograminiu,bet jau vasario men galejai sprogdinti viska.Paziurejus echolotu-upe tuscia.Kur jos visos isplauke?Savaitgali tai galima ir nevaryti publikos milijonas

reik zinot su kuo zvejot vaziuot…

paskutini karta ten gaudziau pernai sausio 18. kliovu nesiskundziu.

o va cia tai kaip tik manau px.
man beveik vienodai kimba rumsiskese, dovainonyse, kapitoniskese, grabuciskese…
taip kad beveik visose mariose…
o jei tiksliai bijai kad vietos nerasi, tai reik eit arciau kolchozu, nors dabar as jau retai taip darau…

Kuojų kilograminių??? Apakęs