Dar shi ta prisiminiau: nebutina isikinkyti i triju menesiu kursa, paprastaj tokia programa, ir jei nors kiek ritma jauti, nebutina eiti i 1 ciklo (pradedanchiuju) kursa, nes ten labaj jau primityvu, ten ir drambly shokti ishmokintu. taip sutaupysi pinigelio. O jei taj ner labaj svarbu ir jei nenori eiti shokti mokintis su mase zmoniu, arba yr nepasitikejimo savimi kompleksiukas, tai tam yra privachios pamokos, tik jau jos zymiai daugiau kainuoja, (apie 15 lt vienam asmeniuj tajgi poraj 30 isheitu) bent jau taip ankschiau buvo.
Taigi sekmes, o jau po to galesi eiti i bet koki vakarushka ir sublizgeti grazia laikysena, ir tuo ka ishmoksi.
man artėja 20, bet aš ten buvau… . Vilniuje. Buvau, nes ten labai geras parketas, o man labai norėjosi su nauju šokių partneriu pašokti. Kai atėjau, nuėjau persiauti į moterų tualetą, tai kaip jos į mane spoksojo , maždaug kadrus nukabinsiu, bet kai pamatė, kad ne viena, nusiramino, o dar kai pamatė, kaip šokam, tai plojo ir muzikantai specialiai mums grojo tokias dainas, kad būtų galima pagal programą šokti. Paskui išeinant kvietė dar ateiti…
patikek, daug vyruku shoka taip, pirmais metais damu buvo zymiai daugiau, bet nereikia to ishsigasti, jos taj tingi, taj ishteka, taj lauktis pradeda, nes jau ketvirtais metais truko ne vyruku o damu, tajp kad…
Na, ka brangioji, dairytis visur verta, o ir ne paslaptis kad nuo shokio iki lovos tik vienas zingsnis. Nes jei jau shokyje geraj viskas, taj 99%kad ir lovoje geraj bus. Chia panashiai kaip kad stabiliausios poros kurios susipazysta pliaze arba pirtyje…
Na, juk shokant kartu svarbu abieju kunu kalba: kaip jie juda, kaip vyras moka valdyti dama, kaip dama klauso jo valdymo, ar neerzina kuno kvapas, ar malonu kai ranka laiko,… pabandyk, pamatysi…
linkiu sekmes
nu ka nori suzinot???
As su sunum jau galiu bet kur eiti ,vot…pavydekit…
Sokt ejom i Girstucio rumus .
o kitus 2 kartus ejau be jo,su kai kuo ,imsiu cia viska pasakot, ka veikiu sokiuose ir arkliui aisku
pavydim pavydim
O kur tas Girstukis? Ten senesniems? Reguliarno vyksta sokiai? Kokiomis dienomis ir valandomis? Kiek bilietas kainuoja ? Zinok viskas idomu, gali viska pasakoti, cia gi tam ir yra virtual world
Girstutis atsiprasau, ah kainuoja 2 kart savaiteje
yra amziaus grupes ,as su savo beibiuku tai i tokia grupe 18-30 nuejau, negi galvoji eisiu i senesniu
Nu jis norejo eit sokti pasimokyti as palydejau , as sokau jis daugiau ziurejo, janm matai kazkokia treba sokti mokytis uzsimane. gal gerai ,kas ten zino.
Zinai gitara grot moka ,muzikos mokykla lanke , o dabar sokti uzsimane —ne pries gera
Pati supranti su tais sokiais , panas prisiviliot lengviau
O siaisp fain kai vaikai paaugo ir tevai jauni ( nu blyn jauni ) aisku jaunas jauciuosi ,o ka???
dar su dviratukais vazinejam visa seimyna ( pro Gluosnes nameli) Tu Gluosnyt ziurek ,gal kada pamatysi nepraziopsok)!!!
tai va zenikites jauni ,vaikai paskui buna jums draugai ,aisku jei gerasi aukleji