senai besimate alkanuju

pašalpų nenuiminėja, o galėtų, kaip ir rašiau atsipirks nekokybiškais viešais darbais Kanda

Buvau turguj stintos, tai lydekų b.biu neversi. Prikrauta dakujaaa ir dar karta dakujaaa. Su.isti su/ikti verslininkai. Naudojasi visų mūsų ištekliais. O čia 2 diedukus prigavo, ot tai zjbs. Dar galiu į tema papasakoti. Buvom su žmona Maximoj. lauke priėjo mergina su mažu vaiku išmaldos prašo. Nei prasigėrus, vaikas aprenktas, švarus. Sako valgyt neturim. Ot tai laikai atėjo aina nx.

sava kebra Šypsena

Paplepėkimrimask teisus ,sutinku 100 procentu Taip…nebutinai alkoholikai ir murziai ta daro-patikekit xebrike yra zmoniu kaimuose kurie pensijos negauna dar, darbu kaime kur rasti kad pinigus moketu,ka tokiekms daryti??,valgyt tai nori-is dalies as tokius pateisinu Nekaltas

ne nu baikit vejus rasyt, hebra Nežinau kaime numirs is bado… komedija be pinigu

niekas negincija - nesmerkiu kaimietuku prie vandens gyvenanciu ir sietkute imerkainciu. Bet atskirk tu juos nuo ne sau tai darancius!!! Užsispyręs

Vycia tu teisus. kap kaime galima badaut ??? lasiniu nuo medziu prisiskini,kiausiniu visur primetita tik rink. musu valdzia matyt taip pat kaip ir tu apie kaima galvoja.karocia pats vejus rasai.

pradekim nuo to, kad kaime zmogelis is ko isgyvendavo - is naturinio ukio! nereikia cia varyt, kad lasiai ant medziu negyvena. O zemej tai jau nieks nebeauga, ji tik zoles deginimui skirta ir sienavimui, kad pinigelius is EU gautum? Klastanormalus kaimietis dar ir kaip issimaitint gali ir dar piniga pasidaryt!

Vycia kosmonautas Juokiasi Kvankt?kaimuose nėra darbo, jei kas dirba ir gauna minimuma tai jau zjbs. O pirkti vistiek reikia, valgyt noris, vaikus į mokykla išleisti reikia. Taip vat tuos palaikius kur čia myščioja ir nesamones rašinėja, pabūtumet neėdę kelias dienas kitaip čiulbėtumėt Taip

egis2, mano visos vasaros kaime praleistos. taip kad ne3.14sk tu man proto… kas dirba, negeria tas turi ir karve ir kiaule, ir vistu ir triusiu ir nebadauja. Ir tam nereikia 10 hektaru zemes… O kas nuo ryto gatavas, apsimyzes prie kaimo parduotuves voliojas, tam nepades jokia valdzia. Paziurek tu i situos pamelusius snukius ir pasakyk nuosirdziai i ka jie tau labiau panasus: tvarkingus dirbancius zmones, ar alkoholikus ? Lietuviu didziausia problema - kaltint visus aplink, ir niekada nepagalvot ka pac padarei, kad tau geriau gyvent butu…Mano 2 pusseseres ir pusbrolis kaime gime ir uzauge: 2 puseseres isvaziavo i Vilniu, baige universitetus, dirba ir gyvena puikiai. Pusbrolis liko kaime, turi 80 hektaru susipirkes, dirba nuo ryto iki velumos, ire neverkslena. O pilnas kaimas prasigerusiu ir shliauziojanciu jo amziaus, todel kad jiem ph. jiem taip lengviau!

Juokiasikrunnia- nesutinku- kaime neprasigyvensi jei neturi texnikos,zemes,ir sveikatos…neziurek i stambius ukininkus- pazvelk i paprasta kaimieti Taip

Ovkas, o man est is dangaus nukrinta? tai nh man reikejo mokintis 19 metu? nh as toliau mokinuos ir stengiuos kazko pasiket gyvenime ? bbd, geriau sietka uzmesiu, koki zuiki pagausiu, isismainysiu i bonka, pripisiu virduli ir laimingas sedesiu acipalaidaves…

vycia o kodel tu LT negyveni jei taip cia gera Juokiasi ???

taip ISGYVENDAVO. tik zinok kad i ta zeme reik kazka idet ir nemazai kad is jos ka gautum.

suskiai parazitai Kanda Piktas kuo didesne bauda jiem Taip

ir nepanašu kad tuos 19 metų moksluose tu mokeisi mokslo Nežinauaš irgi aukštajį baiges, nu ir kas Juokiasi valgyt vistiek norisi Taipkalba eina ne apie asmeniškumus, o apie sistema. Kas už višta r lydeka užtraukiami, o kiti limonus vagia iš visų mūsų ir nieko Veeemane dar vaikystėj mama išmokė neskriausti už save silpnesnių. Tuo principu ir dabar vadovaujuosi Drovus Apkabinimas

niekada nesupras "asfalto"berniukai kaimo zmoniu- nera cia ko gincytis kolegos…o prabuti kaime visa vasara ir rytais silta pieneli su baronka lapnoti, tai dar nereiskia kad kaimo gyvenimas toks jau “rozinis” Juokiasi

As ir pats kaime visas vasaras praleides ir nebadavom ir pragyvenom is to ka patys susikurem, bet reikejo dirbti, reikejo siena pjaut, vartyt, vezt, zaginius kraut, reikejo bulves ravet, soda priziuret ir pan. Ir tada buvo kolukiai visi dirbo, bet labai gerai atsimenu ir tokia zmoniu grupe, kurie gere ir nieko neveike, sodo neturejo, bulves tarp balandu augdavo, vakarais vogdavo obuolius ir tt., naktim supildavo avilius ir nesdavo medu, naktim braskes stengdavosi nurinkt ir tt. Tad tas kas nori kaime isgyvent tikrai gali, o tas kas kaip Krylovo apysakoj “ziogelis ir skruzde” gyvena, kai pritruksta ko eina vogt ir toliau baliavoja. Ir tai nepateisinama nera darbo, darbo kaime visada yra, greiciau nera noro. O kas del prasigyvent tai mieste ne ka lengviau prasigyvent jei esi samdomas, o vat bulviu pievelej nepasisodinsi Juokiasi

zimka | 04-08 16:37 vycia o kodel tu LT negyveni jei taip cia gera As isvaziavau del asmeniniu priezasciu ir su darbu, ar pragyvenimu tai VISISKAI nesusija.

zimka, mano tevas susirgo nepagydoma liga kai man buvo 13 ir mire kai man buvo 16, taip kad maziau tokius epitetus klijuok , kaip asfalto berniukas ir panasiai. budamas 13 ir tvarta meziau ir siena veziau ir ariau ir sienavau… taip kad nesvaik Špyga