Seksas automobilyje.

man patiko vienas mano nuotykiu… kazhkur vidury zhiemos… noras didzhiulys… to metu turajau viena pastovu “atsargini” aerodroma, nors jis turejo mergina, bet kartais susitkdavom… susishnekejom per icq, kad susitinkam, bet esme tame, kad pas mane, barake, jau neisheis gan velu ir jo neileis… galima butu paprashyt draugelio barake, kad primtu pas save tipo mokslo tikslas draugelis atvare, bet nesinorejo dar ieno zhmogaus velti i shi reikala, pas ji irgi nepavyksta su tevais gyvena ir dar broliukas tame paciame kambaryje… ok susitarem… jis pazhadejo ishspresti shia problema… susitinkam viduri Kauno, kad nei jo, nei mano draugeliai nieko nesuostu… pasiemam pora bonku shampano ir varom… klausiu kur, atsako nesijaudink… bes faina… atvarom i garazha, pasistatom pasata tenai… sudedam sedines… patiesiam karini miegmaishi… ir prasideda linksmybes… Cha cha buvo faina… ir labai patogu… ir net neshalta Cha cha nes tikrai tuo metu buvo jau shaltoka…

O temor autorius nieko nepapasakos ???

O temos autorius nieko nepapasakos ???

Girtas taip teko nes taip zymiai idomiau ir daugiau adrenalino Flirtas

o ka pupa noretu suzinot!? Flirtas

geriau ant automobilio… Niam niam Cha cha

neteko Ne Nustebęs

po paskutinio karto automobilyje buvo belekiek melyniu ir nerealiai sukando uodai Piktas

Teko… Girtas Cha chair patiko…Siaip is noro ne is to kad nebuwo kur… Cha cha

teko ir priezhasts ivairios, tiksliau ir todel, kad nebuvo kur kitur ir todel, kad norejosi cia ir dabar, o vahiuoti kazhkur tai butu pravalas… Šypsena idomus nutykiai buvo Šypsena

Teko ir ne karta Drovus Visai patiko, gal kiek nepatogu, bet kai labai norisi, tai nebekreipi demesio

Ar nepastebi, kad kartojiesi?

taigi geras dalykas Gerai jei maske maza tai pro langa kojas iskisi, jei ciuvas perilgas (ugiu) tai liuka atidarai ir siaip.ivairiai.

Matosi, kad niekad nebandžiusi. Mirkt

o ne - issidaviau… Laimingas

Nebandziau ir nebandysiu.Perdaug nepatogu Blogai

Teisingai, tas sex’as tikras nepatogumas.

Nesijaudink, tu tiesiog ir taip dvelki skaistumu.

zinau…visi man taip sako…ech jau sakiau eisiu operacija darytis kad mergystes pleve ar ka ten nuimtu nes geda kam sakyt kad dar nekalta.tu tik tssss…

OK. Blemba, kad tik neišgirstų… Žinau kur brangiai mergystės plėvę supirkinėja Taip